RTX 5060 Tİ RYZEN 5 5600 SİSTEM 31.499TL

buyrun bakın derim alınabilir bir sistem gibi geldi bana
8 gb ekran kartına o para verilmez imzandaki sistem daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16 gb ti ve 7500f olsaydı al derdim ama onu bu paraya zor bulursun zaten

Parçaları tek tek toplarsanız 31-32k ya denk geliyor. Eğer uğraşmak istemiyorum toplamayla diyorsanız alın yoksa almanın mantıgı yok aynı fiyat

Ddr5 16gb ti sistemler 2 ay önce 37ye satıldı vatanda. Sonra çıktı fiyatları 42 seviyelerine. Bekledikçe daha da istediğimiz marka ve fiyatları bulamıyoruz. Bakalım ne zaman iyi bir kupon sistem çıkacak

Ddr5 16gb ti sistemler 2 ay önce 37ye satıldı vatanda. Sonra çıktı fiyatları 42 seviyelerine. Bekledikçe daha da istediğimiz marka ve fiyatları bulamıyoruz. Bakalım ne zaman iyi bir kupon sistem çıkacak
gerçekten fiyatların düzelmesini bekledikçe zam üstüne zam yapıyolar

buyrun bakın derim alınabilir bir sistem gibi geldi bana
Yarın İncehesap gaming gecesi var onu bekleyin. Bu fiyatta Ryzen 5 7500F, RX 9060 XT 16 GB, DDR5 sistem gelebiliyor.

eskiden o tarz sistemlerde millet saldırıyordu siteler cokemıyordu herkes mağdur oluyordu bu zamanlarda durumlar nedir? Ben pek mümkün oldugunu sanmmıyorum. Esliden 3 5 hadi 10 bine sistem cıkıyodu şimdi 40 50 vermek cok korkunc paralar.ç Eyvallah devir aynı devir değil ama o zamanuın 8 bşn lirası hadi 20 lirası olsun bu zamanın gelecek fişyatlar daha korkunc olacak

Ucuz değil sıcak fırsat değil

Millet daha dün 8gb 7600 alınmaz diye tartışıyordu bugün 8gb 5060ti paylaşılıyor fiyat uygun yada değil bu ekran kartı bir işe yaramadıktan sonra niye paylaşılıyor ki .

Geri