Rtx 5070 gaming trio 33.599,00 TL

pny sinerji de 28.5k arada 5k farka değecek bisey yok sadece marka takıntısı var hocam.

5070ti'yi 38k ya alan biri olarak absürt buluyorum bu fiyatı.
Artık o fiyatlara gelmeyeceği gerçeğini unutmayalım. Yılbaşından sonraki vergilerle birlikte bambaşka boyut alacak. Ki 8 ay öncesinde bile o fiyatlarda değil Temmuz'da ara zamlar yapıldı :D
1763450811073.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pny sinerji de 28.5k arada 5k farka değecek bisey yok sadece marka takıntısı var hocam.
Hocam, bu marka takıntısından ziyade markanın verdiği güvenle alakalı bir durum. Fiyatı en ucuz olan her ürünü tercih etmiyorum. Ne de olsa, 'ucuz etin yahnisi yenmez' diye boşuna dememişler.

Artık o fiyatlara gelmeyeceği gerçeğini unutmayalım. Yılbaşından sonraki vergilerle birlikte bambaşka boyut alacak. Ki 8 ay öncesinde bile o fiyatlarda değil Temmuz'da ara zamlar yapıldı :D
Alıntıyı görüntüle

Hocam, bu marka takıntısından ziyade markanın verdiği güvenle alakalı bir durum. Fiyatı en ucuz olan her ürünü tercih etmiyorum. Ne de olsa, 'ucuz etin yahnisi yenmez' diye boşuna dememişler.
işte fiyatlar saçma artık. ben haziran 21 de almıştım

işte fiyatlar saçma artık. ben haziran 21 de almıştım
Avrupa standarlarında olsa keşke fiyatlarımız ama durmadan bu şekilde dalgalanlamalar var bu saatten sonra fiyatlar böyle seyredecek gibi.

Avrupa standarlarında olsa keşke fiyatlarımız ama durmadan bu şekilde dalgalanlamalar var bu saatten sonra fiyatlar böyle seyredecek gibi.
vallaha ben aslında yurt dışından getirticektim de fiyat farkı yok biliyor musun vergiler hariç olduğundan bi tık ucuz gözüküyor. ben ingiltere, tayland ve kanada'dan getirtmek için fiyat baktım(tanıdıklarla) fiyatlar aynı hemen hemen.

Ne ucuz eti kral 2025 yılındayız. 2016 da 1050 almıyon. Para senin istediğini alırsın da markaların farkını bilmiyorsan diğerini boklamana gerek yok. Hayırlı olsun güle güle kullan sen zaten hertürlü alacakmıssın.
global de palit ile asus arasında 20-30 euro fark var :) satıcıların komisyonuna bayılmak kalite olmuyor.

Son düzenleme:
Sen bakma bunlara. 30k verirken 33k yı da verirsin, bu yüzden istediğin, gözüne hoş duranı almak daha mantıklı ama yine şu olay oluyor ki bu önceki serilerde de vardı 2000 serisi gibi. Bir kartın üst modelini alınca bir üst seviye karta yaklaşıyor tabii o kartın modeli çirkin oluyor ama onun daha iyi olduğunu biliyorsun öyle bir savaş veriyorsun 😂 sonra bununda güzel bir modelini alayım diyorsun oldun +10 binlik veya daha fazla🤣 sonu yok bu işin ya.

Ne ucuz eti kral 2025 yılındayız. 2016 da 1050 almıyon. Para senin istediğini alırsın da markaların farkını bilmiyorsan diğerini boklamana gerek yok. Hayırlı olsun güle güle kullan sen zaten hertürlü alacakmıssın.
global de palit ile asus arasında 20-30 euro fark var :) satıcıların komisyonuna bayılmak kalite olmuyor.
Hocam kimsenin malını 'bokladığım' yok, yanlış anlaşılmasın. Olay tamamen tercih ve güven meselesi. Geçen ay İngiltere'deydim; en son ne zaman gittin veya gittin mi bilmiyorum ama orada fiyat istikrarı var. 5 sene önceki restoran menüsüne bak, üzerine sadece 1-2 sterlin koymuşlar. Yani global piyasadan ve fiyatlardan haberim var.
Avrupa'da Palit ile Asus/MSI arasındaki fiyat makasının dar olmasının sebebi, oradaki güçlü tüketici yasaları ve doymuş rekabet ortamı. Orada hangi markayı alırsan al garanti süreci tıkır tıkır işlediği için insanlar markaya bizdeki kadar takılmak zorunda kalmıyor. Türkiye'de ise işler değişiyor; vergiler yüzdelik dilimle eklendiği için o 20-30 Euro'luk fark burada katlanarak büyüyor, üzerine bir de Türkiye'deki 'distribütör ve servis' güvenilirliği eklenince makas açılıyor. Ben bu coğrafyada kafam rahat olsun diye bu farkı vermeyi tercih ettim. İyi dileklerin için teşekkürler, sana da keyifli forumlar

Sen bakma bunlara. 30k verirken 33k yı da verirsin, bu yüzden istediğin, gözüne hoş duranı almak daha mantıklı ama yine şu olay oluyor ki bu önceki serilerde de vardı 2000 serisi gibi. Bir kartın üst modelini alınca bir üst seviye karta yaklaşıyor tabii o kartın modeli çirkin oluyor ama onun daha iyi olduğunu biliyorsun öyle bir savaş veriyorsun 😂 sonra bununda güzel bir modelini alayım diyorsun oldun +10 binlik veya daha fazla🤣 sonu yok bu işin ya.
Bi ekran kartı aldıgında mininmum 4 5 sene götürüyor zaten 5 sene sonunda +10 bin düşünmezsin

Aynen öyle hocam :)

Bi ekran kartı aldıgında mininmum 4 5 sene götürüyor zaten 5 sene sonunda +10 bin düşünmezsin
Bunu ne yazık ki bazı arkadaşlar anlamıyor. Sıfır bir cihaz alıyorum, bunu 1-2 senede satmamın bir mantığı yok. 5 seneye kadar -çoğu şirkette olduğu gibi- yılda 2 kere zam alıyorsun. Gelirin arttığı için o aradaki fiyat farkı zamanla önemsizleşiyor. O gün geldiğinde de zaten bileşenleri değiştirme vakti gelmiş olur

amd önerip 9070 xt daha iyi diyenlerde geldiğine göre hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,798
Üyeler
184,842
Son üye
CupraDayı
Geri