Çözüldü✓ RTX 5070 hangi marka alınmalı

Bu arada dlss ve fg4 için mi alıyorsunuz? Çünkü 9070 ile 9070xt çıkıştaki performansının üstüne koydu. Yeni driver güncellemesiyle %10 performans kazanımı var.

Bu arada dlss ve fg4 için mi alıyorsunuz? Çünkü 9070 ile 9070xt çıkıştaki performansının üstüne koydu. Yeni driver güncellemesiyle %10 performans kazanımı var.
Ben bunun için de konu açtım kimisi 5070 kimisi 5070 ti kimiside 9070 xt deyince ( fps oyunları için alıyorum ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pek bilgim yok kasalar hakkında hocam yanlış yönlendirmek istemem
Bunun hakkında konu açtım bir iki kere yükselttim bakan olmadı

kartın uzunluğu kaç cm hocam bi ölçebilirmisiniz mediamarktta 32.9 cm yazıyor epeyde 30cm yazıyor tam emin olamadım

yok galiba ama başka mağazadan balikesirdeki mağazaya getirtebilirsin ya da direk eve teslim seç al gitsin
işteyim hocam ölçemem maalesef..

yapay zeka tarafını kullanmayı düşünüyorum hocam amd tarafına fark koyuyor baya 5070

işteyim hocam ölçemem maalesef..
akşam ölçebilirmisiniz

yapay zeka tarafını kullanmayı düşünüyorum hocam amd tarafına fark koyuyor baya 5070

akşam ölçebilirmisiniz
Ben 9070 xt nin fiyat farkı var diye ( fps ve hikaye oyunu için yarı yarıya fps odaklı

pek bilgim yok kasalar hakkında hocam yanlış yönlendirmek istemem
Bilen birisi var etiketleyebilirmisiniz

akşam ölçebilirmisiniz
Anladım, daha gelmedi fakat Rocm ve bağımsız geliştiriciler sayesinde ekosistem büyüyor. Sony ve Microsoft AI odaklı nextgen konsol için de AMD ile anlaştı, şu anki 9xxx serisine kıyasla %20-%30luk RT ve FSR performansı diyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,609
Üyeler
184,952
Son üye
burakk12
Geri