Chitragupta
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 241
İkinci elde aynı fiyatlara düşük soğutma sunan rtx 5070 ti mı yoksa tepe model iyi soğutmalı rtx 4080 mi tercih edilmeli?
Zor soru bilemedim. Ekran kartı modellerini ve durumlarını da yazsana ona göre bir şey söyleyelim.İkinci elde aynı fiyatlara düşük soğutma sunan rtx 5070 ti mı yoksa tepe model iyi soğutmalı rtx 4080 mi tercih edilmeli?
Zor soru bilemedim. Ekran kartı modellerini ve durumlarını da yazsana ona göre bir şey söyleyelim.
İnsanlar bu forumda neden bilmece gibi soru soruyor? Detayların hepsini vermeniz sizin yararınıza alacağınız cevapların kalitesini etkiliyor.
Ne için kullanacaksın bilmiyorum ama 5070ti bana daha mantıklı geliyor. Faturalı garantili ürün en azından diğeri 4080de iyi kart ama 4 senelik kart yıpranmış olabilir, miningde kulanılmış olabilir, o yüzden ben 5070ti alırdım.Tabi ayrıntı ekleyim.
Rtx 5070 ti için gainward phoenix-s, Palit gamingpro-s, Inno3d (en alt modeli)
Rtx 4080 Asus Rog Strix, Msi Suprim, Gigabyte Aero.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biri ham güçte önde, render falan iyi iş görüyor, soğutma çok iyi, malzeme kaliteli
Diğeri daha yeni teknoloji, oyunlarda multi farme avantajı, diğerine göre biraz daha az güçte olsa da yeteri kadar güçlü, soğutma ve malzeme kalitesi pek tatmin edici değil.
İnno3d x3 sanırsam onu çek geç diğer ikisi kırpılmış modeller inno gayet yeterli sıcaklıklarda.Markanın çok fazla önemi yok nvidia markalara belli bir standart koyuyor en az şu şekil yapın diye markalar ona uyuyor yada üstüne koyuyor kısaca en kötü model sorun çıkartmazTabi ayrıntı ekleyim.
Rtx 5070 ti için gainward phoenix-s, Palit gamingpro-s, Inno3d (en alt modeli)
Rtx 4080 Asus Rog Strix, Msi Suprim, Gigabyte Aero.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biri ham güçte önde, render falan iyi iş görüyor, soğutma çok iyi, malzeme kaliteli
Diğeri daha yeni teknoloji, oyunlarda multi farme avantajı, diğerine göre biraz daha az güçte olsa da yeteri kadar güçlü, soğutma ve malzeme kalitesi pek tatmin edici değil.
troll çünkü hepsiİnsanlar bu forumda neden bilmece gibi soru soruyor? Detayların hepsini vermeniz sizin yararınıza alacağınız cevapların kalitesini etkiliyor.
Düşük soğutma derken ?İkinci elde aynı fiyatlara düşük soğutma sunan rtx 5070 ti mı yoksa tepe model iyi soğutmalı rtx 4080 mi tercih edilmeli?