- Reaksiyon skoru
- 219
Bende de aynı problem vardı Ray Tracing kapattım ve FPS'i 80'e sabitledim düzeldi. 80-90 FPS üstünde oynarsan ortalama 45 dakika sonra oyundan atıyor mükemmel NVIDIA driverları sağ olsun 
Asus Rog Thor III 1200wPsu nedir ?
Benim fps biraz yüksek herhalde ondan mıdır acaba 4k ultrada hiçbir ekstra ayar açmadım yani dlss falan açmadan 180-200 fps arası geziyor.Bende de aynı problem vardı Ray Tracing kapattım ve FPS'i 80'e sabitledim düzeldi. 80-90 FPS üstünde oynarsan ortalama 45 dakika sonra oyundan atıyor mükemmel NVIDIA driverları sağ olsun![]()
Yani durduk yere kapanmalar genelde ram ve psudan kaynaklı olur. Senin psu kazık bir fiyatı bile olsa iyi bir psu o yüzden sanmıyorum. Ramler nedir ? expo v.b açıp kapayıp denedin mi ?Asus Rog Thor III 1200w
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim fps biraz yüksek herhalde ondan mıdır acaba 4k ultrada hiçbir ekstra ayar açmadım yani dlss falan açmadan 180-200 fps arası geziyor.
Corsair 6000 mhz cl 30 expo kapatıp denemedim zaten başka hiçbir oyunda böyle bir sorun olmuyor birtek forza horizon 5 te böyle sorun oluyor.Yani durduk yere kapanmalar genelde ram ve psudan kaynaklı olur. Senin psu kazık bir fiyatı bile olsa iyi bir psu o yüzden sanmıyorum. Ramler nedir ? expo v.b açıp kapayıp denedin mi ?
Benim fps biraz yüksek herhalde ondan mıdır acaba 4k ultrada hiçbir ekstra ayar açmadım yani dlss falan açmadan 180-200 fps arası geziyor.
O zaman oyunluk bir sorun çok kafana takmaCorsair 6000 mhz cl 30 expo kapatıp denemedim zaten başka hiçbir oyunda böyle bir sorun olmuyor birtek forza horizon 5 te böyle sorun oluyor.
forza horizon 5 in kendisi bozuk sistemle alakalı değilCorsair 6000 mhz cl 30 expo kapatıp denemedim zaten başka hiçbir oyunda böyle bir sorun olmuyor birtek forza horizon 5 te böyle sorun oluyor.
öyle yaptım hocam ama düzelen bir şey yokRT OFF yapıp FPS'i monitörünün Hz değeriyle orantılı olacak şekilde 72-75-80 gibi bir değere sabitlersen 4K Extreme ayarlarda saatlerce oyundan atılmadan oynayabilirsin ben de öyle yapıyorum. Bu da çözüm olmazsa önceki sürücüleri denemekten başka çare yok hocam. NVIDIA son sürücüleri FH5'te cortluyor nedense ara sıra
Nasıl takmiyim hocam 1 saat sonra oyundan atıyor 1 saat yetmiyor mis gibi oyun sanki gt 1030 kullanıyorum.O zaman oyunluk bir sorun çok kafana takma![]()
gtx 1030'a laf yok !!! , fps yi 70-80 sabitlemeyi falan dene xd.öyle yaptım hocam ama düzelen bir şey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl takmiyim hocam 1 saat sonra oyundan atıyor 1 saat yetmiyor mis gibi oyun sanki gt 1030 kullanıyorum.
gtx 1030'a laf yok !!! , fps yi 70-80 sabitlemeyi falan dene xd.
öyle yaptım hocam ama düzelen bir şey yok![]()
Bende niye öyle değil hocam 1 saat sonra uyarı vermeden fh5 oyundan atıyor.nvidia driverları mükemmel ve sorunsuz.