RTX 5080 İçin 27" 2K OLED Monitör Tavsiyesi

dabis19

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
50000
RTX 5080 ekran kartına sahip bir sistem kullanıyorum ve bu donanımı tam anlamıyla değerlendirebilecek bir monitör arayışındayım. Tercihim 2K çözünürlüklü, 27 inç boyutunda ve 1 ms ya da altında tepki süresine sahip bir OLED panel. Hem oyunlarda yüksek görsel kalite hem de düşük input lag sunabilecek modeller arıyorum. Bu kriterlere uygun monitör önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

1000018253.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000018252.webp

2K yakışmaz bu karta teknoloji avantajını kullanmazsın buda çöp para

RTX 5080 ekran kartına sahip bir sistem kullanıyorum ve bu donanımı tam anlamıyla değerlendirebilecek bir monitör arayışındayım. Tercihim 2K çözünürlüklü, 27 inç boyutunda ve 1 ms ya da altında tepki süresine sahip bir OLED panel. Hem oyunlarda yüksek görsel kalite hem de düşük input lag sunabilecek modeller arıyorum. Bu kriterlere uygun monitör önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Ne arıyorsun dostum.
Woled parlak-mat?
Qd-oled parlak-mat?

2k oled 27 inç 1ms veya altı posttada belirttim
Bütçeniz 2k için çok yüksek. Su sebeple sordum. Bu bütçede 4k da önerebilirim.

İlla 2k ise eski monitörüm öneririm.
Gaming gen getiriyor bunu. 28 bin falandı stokta bitmiş. Yakında gelir tekrar. Neredeyse her ay geliyor.
Ama acil ise amazonda varmış.

Bütçeniz 2k için çok yüksek. Su sebeple sordum. Bu bütçede 4k da önerebilirim.

İlla 2k ise eski monitörüm öneririm.
Gaming gen getiriyor bunu. 28 bin falandı stokta bitmiş. Yakında gelir tekrar. Neredeyse her ay geliyor.
Ama acil ise amazonda varmış.
Tamamdır bütçe muhtemelen 35-40 bandında bulabılecegıme ınanıyorum sizin modelde aklımda teşekkürler

Oyun odaklı bir monitör arıyorum ilk arayışım woleddi fakat qd oled i canlı gördüm daha çok beğendim sizin tavsiyeniz nedir ?

Oyun odaklı bir monitör arıyorum ilk arayışım woleddi fakat qd oled i canlı gördüm daha çok beğendim sizin tavsiyeniz nedir ?
Paylaştıklarım QD oled. W-Oled istersen de konuda paylaşılan Xg27aqdmg alınabilir.

Geri