Rtx 5080 için hangi markayı almalıyım

Ayazq

80+
Reaksiyon skoru
0
Rtx 5080 alicam hangi markayı alma konusunda karar veremedim hangi markayı almalıyım

hocam 5080 bulabilirseniz direkt alın marka farketmez :kekw: palit markalarda sıkıntı var diye biliyordum fan sürtmesi bi o var.

Rtx 5080 alicam hangi markayı alma konusunda karar veremedim hangi markayı almalıyım
5080 lerde sıkıntı var ama gördügün en ucuz ürünü al geç sıkıntı olursa direk aldıgınız firma ile iletişime geçip sıfırını talep etmeniz gerekiyor

Onlarca gtx 1000 serisi ve rx 500 serisi kullanmış birisi olarak ve rtx 2000-3000-4000 serilerilerinide gözlemlediğimde asus dual modellerinde de tepe modellerinde de hem yakışıklı hem serin kartlar üretiyor. İyi model düşünüyorsan Gaming X ya da TUF, ROG STRIX serilerine bak. Giriş seviyesinde Asus duale yönelebilirsin.

Onlarca gtx 1000 serisi ve rx 500 serisi kullanmış birisi olarak ve rtx 2000-3000-4000 serilerilerinide gözlemlediğimde asus dual modellerinde de tepe modellerinde de hem yakışıklı hem serin kartlar üretiyor. İyi model düşünüyorsan Gaming X ya da TUF, ROG STRIX serilerine bak. Giriş seviyesinde Asus duale yönelebilirsin.
hocam bildiğim kadarıyla asus dual sıkıntılı bir kart çok fazla coil whine şikayeti duymuştum eski kartlarda olmayabilir fakat yeni kartlarında var örnek : 4060 rx7700xt gibi gibi.

hocam bildiğim kadarıyla asus dual sıkıntılı bir kart çok fazla coil whine şikayeti duymuştum eski kartlarda olmayabilir fakat yeni kartlarında var örnek : 4060 rx7700xt gibi gibi.
70-80 kart geçtiyse elime 20-30 tanesinde cw yok hocam. İlla bir yerde çıkıyor cw. Gapörlör kullanıyorsanız ya da kulaklığı takıp kullanıyorsanız veyahut kasanız masanın altındaysa çok dert değil. Ben takıntılıyın diyorsanız iadeyi de kabul etmiyorlar. Asus dışı başka marka alıpta sıkıntı da yaşayabilirsin cw konusunda. Ama genel olarak yapıyordur doğrudur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama her türlü asus adamın köküdür.

70-80 kart geçtiyse elime 20-30 tanesinde cw yok hocam. İlla bir yerde çıkıyor cw. Gapörlör kullanıyorsanız ya da kulaklığı takıp kullanıyorsanız veyahut kasanız masanın altındaysa çok dert değil. Ben takıntılıyın diyorsanız iadeyi de kabul etmiyorlar. Asus dışı başka marka alıpta sıkıntı da yaşayabilirsin cw konusunda. Ama genel olarak yapıyordur doğrudur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama her türlü asus adamın köküdür.
asusa bayılırım zaten eski sistemimi rx580 full asus ürünüden oluşuyor 6-7 yıl kullandım 1 kere tık etmedi ama asus dual sıkıntılı. ( şimdi o kadar para vericek gidip coil whine gibi bir şeyle uğraşmasın :D)

Son düzenleme:

Asus TUF Gaming GeForce RTX 5080 OC TUF-RTX5080-O16G-GAMING 16 GB GDDR7 256 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri

Asus TUF Gaming GeForce RTX 5080 OC TUF-RTX5080-O16G-GAMING 16 GB GDDR7 256 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
www.n11.com
www.incehesap.com

Gigabyte GeForce RTX 5080 GAMING OC GV-N5080GAMING OC-16GD GDDR7 16G 256bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com

Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
www.incehesap.com

Merhaba bende 2 model arasında çok kaldım epeyde karşılaştırmalarda bir fark yok yurt dışında bazı sitelerdede sadece fazla hdmi girişi konusunda + almış işin içinden çıkamıyorum lütfen yardım edin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,282
Üyeler
184,914
Son üye
oziiyi
Geri