Neler Yeni

Rtx bir sistem ariyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ali eren kurt
Bütçe
25000
25 k bütçem var en iyi oyun için rtx sistem nedir

Krallo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tamer
burada paylaşılır bekliyorum bende çıkmasını

Krallo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tamer
ya amw tüm bildirimleri açtım insta hikayeleri bekledim youtube baktım yine kaçırdım böyle şasnımın anasını.

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Stokcuların bitirmemesi için bi formul bulunması gerekiyor. Ben kart bilgilerini yazana kadar stok bitti.Nasip değilmiş dedim ama insan yinede ihtiyaç sahiplerinin alamamış olmasına üzülüyor. 15 dakika sonra pcyi sarı siteye koymuşlar 22k dan.Üzücü..

Krallo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tamer
Stokcuların bitirmemesi için bi formul bulunması gerekiyor. Ben kart bilgilerini yazana kadar stok bitti.Nasip değilmiş dedim ama insan yinede ihtiyaç sahiplerinin alamamış olmasına üzülüyor. 15 dakika sonra pcyi sarı siteye koymuşlar 22k dan.Üzücü..
LANET OLSUN BÖYLE İNSANLARA gerçekten uzun zamandır almayı planlıyordum bu kadar da olmaz.........

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
LANET OLSUN BÖYLE İNSANLARA gerçekten uzun zamandır almayı planlıyordum bu kadar da olmaz.........
Vallahi diyecek bişey yok.Umarım önümüzdeki günlerde PC Hocası olur başka birisii olur 15-20k bandında (benim isteğim 4060 ti) olan bi sistem çıkarırda nasiplenebiliriz..

Krallo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tamer
Vallahi diyecek bişey yok.Umarım önümüzdeki günlerde PC Hocası olur başka birisii olur 15-20k bandında (benim isteğim 4060 ti) olan bi sistem çıkarırda nasiplenebiliriz..
Umarım öyle bir güzellik yapar da nasipleniriz inşallah

Top Bottom