Rufus ile USB'ye yazma

kuremissle

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
215
Windows 10 - Windows 8.1 - Windows 7 arasında sürekli geçiş yapıyorum. İnternet üzerinden bildiğim kadarıyla hep iso dosyalarını usb'ye yazarken "rufus vb" programlar kullanın diyorlar ancak ben iso dosyasını "ultraiso, daemon" tolls gibi programlarla açarak direk usb ye atıyorum. Acaba bunun herhangi bir dez avantajı var mıdır?

Anakart MSI A68HM - AMD A8 7650K nasıl öğrenebilirim? Bir de ne farkı var?

Anakart MSI A68HM - AMD A8 7650K nasıl öğrenebilirim? Bir de ne farkı var?
O anakart bende de vardı :D. Anakart UEFI destekliyor, UEFI'nin tanımını yapamam ama sen yine de UEFI yükle. Windows 7 UEFI desteklemiyor, Windows 8 ve 10 yüklerken UEFI kur..

işlemciye overclock yapılmıyor zaten UEFI'nin performansa fln herhangi bir etkisi var mı?

O anakart bende de vardı :D. Anakart UEFI destekliyor, UEFI'nin tanımını yapamam ama sen yine de UEFI yükle. Windows 7 UEFI desteklemiyor, Windows 8 ve 10 yüklerken UEFI kur..
Cahil olduğun zamanlardan kalma ama olsun. Yanlış bilgi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemciye overclock yapılmıyor zaten UEFI'nin performansa fln herhangi bir etkisi var mı?
Boot süresinin kısa olması, UEFI 2.3.1C ve üzeri ise BIOS'a Windows üzerinden girme (8 ve üzeri), Aygıt Kullan ile boot menüyü açmadan boot etme (8 ve üzeri).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,899
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets
Geri