Arkadaşlar rust için güzel base tasarımları varsa atar mısınız? kendi kullandığınız ya da hoşunuza giden youtuberların baseleri gibi
hocam oynaış tarzınız kişi sayınız nedirArkadaşlar rust için güzel base tasarımları varsa atar mısınız? kendi kullandığınız ya da hoşunuza giden youtuberların baseleri gibi
onları yazmayı unutmuşum, duo oynuyoruz hep. oynayış tarzı da deniz kenarına yerleşip sadece oil takılan tayfadanız 1.3 k saathocam oynaış tarzınız kişi sayınız nedir
hocam güzelmiş de core'a girmesi basit geldi bana ya 1 garaj 1 metal duvar 1 hq duvar sonrasında tcdesin zatenSon 6-7 seferdir bunu yapıyom buna bakabilirsin gayet kolay yapımı
Valla biraz öyle ama ertesi gün zaten raid yiyom yapımı basit ama azda göz korkutsun diyorum ondan bunu yapıyorumonları yazmayı unutmuşum, duo oynuyoruz hep. oynayış tarzı da deniz kenarına yerleşip sadece oil takılan tayfadanız 1.3 k saat
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam güzelmiş de core'a girmesi basit geldi bana ya 1 garaj 1 metal duvar 1 hq duvar sonrasında tcdesin zaten
hocam aktif olarak ytden video öneremem bilmiyorum ama genelde kolay kolay online gelmiyorlar o tarz baselere çatafatlı roof widegap yapmaya gerek yok 2x1 2x2 bunkerli base yapıp bol fake atabilirsin(altı kırılan roof bunker önermem) pixelgap ile çatı bunker atabilirsin ve kendin ukn tarzı sunucularda tasarla onu yap yt videolarından ilerlemeonları yazmayı unutmuşum, duo oynuyoruz hep. oynayış tarzı da deniz kenarına yerleşip sadece oil takılan tayfadanız 1.3 k saat
geçen wipeda bunu yaptık hiç raid yemeden 4 gün dayandı ama bilmiyorum yapımı çok uğraştırdı ve bu kadar peek'e ihtiyacım olduğunu düşünmüyorumValla biraz öyle ama ertesi gün zaten raid yiyom yapımı basit ama azda göz korkutsun diyorum ondan bunu yapıyorum
valla build konusunda aşırı beceriksiziz ya 2x2 atıp yukarı kata çıkıp aşağı inmeli baseden yapıyoruz biz hep ama sırf bu yani. güzel bi tasarım bulsam kendim değiştirmeye çalışırımhocam aktif olarak ytden video öneremem bilmiyorum ama genelde kolay kolay online gelmiyorlar o tarz baselere çatafatlı roof widegap yapmaya gerek yok 2x1 2x2 bunkerli base yapıp bol fake atabilirsin(altı kırılan roof bunker önermem) pixelgap ile çatı bunker atabilirsin ve kendin ukn tarzı sunucularda tasarla onu yap yt videolarından ilerleme
raid mevzusu birazda şansa bağlı ama bence size pickli bir baseye çok ihticaınız yok benim artık 2x2 baseler belli maini nerde vs. raide gelirlerse alıp giderler onun yerine dediğim gibi farklı bunkerli baseler yapmalısınız özellikle baseye multitc atmalısınızgeçen wipeda bunu yaptık hiç raid yemeden 4 gün dayandı ama bilmiyorum yapımı çok uğraştırdı ve bu kadar peek'e ihtiyacım olduğunu düşünmüyorumMesaj otomatik birleştirildi:
valla build konusunda aşırı beceriksiziz ya 2x2 atıp yukarı kata çıkıp aşağı inmeli baseden yapıyoruz biz hep ama sırf bu yani. güzel bi tasarım bulsam kendim değiştirmeye çalışırım
external tc şart zaten bir de online olduğumuz süre çok fazla bizim, gece dışında ben tamamen oyunda oluyorum genelde basede afk falan takılıyorum arkada başka oyun oynuyokenraid mevzusu birazda şansa bağlı ama bence size pickli bir baseye çok ihticaınız yok benim artık 2x2 baseler belli maini nerde vs. raide gelirlerse alıp giderler onun yerine dediğim gibi farklı bunkerli baseler yapmalısınız özellikle baseye multitc atmalısınız
Sensei rust yaptığı base bakabilirsin ama sanırım full hali katıl da olması lazım ama normal oynanış videoların da da belli videolarını açıp base yaptığı ve güçlendirdiği yerleri izleyip aklından planı çıkarabilirsin aşırı kolay zaten bir kaç video izle bulunur hem normal base olarak hem de bunker güzel base yaptığı var videolarına biraz bakman yeter belki biraz uğraştırabilir o kadar ama hızlı öğrenmek istiyorsan katıl butonu ucuz diye biliyorum önerim bu <3Arkadaşlar rust için güzel base tasarımları varsa atar mısınız? kendi kullandığınız ya da hoşunuza giden youtuberların baseleri gibi
En ucuzu 15tl baktım şimdiSensei rust yaptığı base bakabilirsin ama sanırım full hali katıl da olması lazım ama normal oynanış videoların da da belli videolarını açıp base yaptığı ve güçlendirdiği yerleri izleyip aklından planı çıkarabilirsin aşırı kolay zaten bir kaç video izle bulunur hem normal base olarak hem de bunker güzel base yaptığı var videolarına biraz bakman yeter belki biraz uğraştırabilir o kadar ama hızlı öğrenmek istiyorsan katıl butonu ucuz diye biliyorum önerim bu <3
Son 6-7 seferdir bunu yapıyom buna bakabilirsin gayet kolay yapımı
hocam aktif olarak ytden video öneremem bilmiyorum ama genelde kolay kolay online gelmiyorlar o tarz baselere çatafatlı roof widegap yapmaya gerek yok 2x1 2x2 bunkerli base yapıp bol fake atabilirsin(altı kırılan roof bunker önermem) pixelgap ile çatı bunker atabilirsin ve kendin ukn tarzı sunucularda tasarla onu yap yt videolarından ilerleme
selam nini rust youtube kanalı var onun baseleri güzel
hepinize teşekkür ediyorum tek tek, discord adresim .violynn (evet başında . var) rust oynamak isterseniz beklerim tamamen chill rage atmadan oynuyorumSensei rust yaptığı base bakabilirsin ama sanırım full hali katıl da olması lazım ama normal oynanış videoların da da belli videolarını açıp base yaptığı ve güçlendirdiği yerleri izleyip aklından planı çıkarabilirsin aşırı kolay zaten bir kaç video izle bulunur hem normal base olarak hem de bunker güzel base yaptığı var videolarına biraz bakman yeter belki biraz uğraştırabilir o kadar ama hızlı öğrenmek istiyorsan katıl butonu ucuz diye biliyorum önerim bu <3
Mesaj otomatik birleştirildi:
En ucuzu 15tl baktım şimdi
Rica ederimm <3 belki bi gün oynarızhepinize teşekkür ediyorum tek tek, discord adresim .violynn (evet başında . var) rust oynamak isterseniz beklerim tamamen chill rage atmadan oynuyorum