- Konu Sahibi Konu Sahibi
Boş yapıyorlar zararı bu.yeni değilim 4 aydır falan burdayım ben, bırakın kassınlar mesaj ne zararı var ki?
Boş yapıyorlar zararı bu.yeni değilim 4 aydır falan burdayım ben, bırakın kassınlar mesaj ne zararı var ki?
Öyle ama rütben düşükse dediklerini kimse takmıyor bu forumda.Rütbe bir işe yaramıyor ki. Bilgi rütbede değil beyinde.
Boş yapıyorlar zararı bu.
bronz 1500?Reaksiyona göre rütbe verilirse muhtemelen herkes Bronze olur.
Ayrıca şu şekilde yapılabilir;
Bronze: 1500 reaksiyon.
Silver: 3000 reaksiyon.
Gold: 7500 reaksiyon.
Platinum: 12500 reaksiyon.
Titanium: 25000 reaksiyon, gibi gibi.
Yoo gönderme yapsam etheme yaparım :dSen bana gönderme mi yapiyosun?
500 reaksiyon kasmakta ne var ki, 2 gün forumda takılsan, yardımcı olsan oluyor zaten.bronz 1500?
Evet, geçen Everest PSU muhabbetinde de olmuştu. Abdullah abi el attı da mesajı az olan arkadaşın dediğini doğruladı.Öyle ama rütben düşükse dediklerini kimse takmıyor bu forumda.
500 reaksiyon kasmakta ne var ki, 2 gün forumda takılsan, yardımcı olsan oluyor zaten.
Evet, geçen Everest PSU muhabbetinde de olmuştu. Abdullah abi el attı da mesajı az olan arkadaşın dediğini doğruladı.
Olmalı bence abi her konuya konuşmak için konuşup rütbe kasılmasın .Rütbe sisteminde değişiklikler olacak muhtemelen.
bunun için neredeyse 2 gün içindeki bütün konulara yazman gerekir, her konu da bilgili olmayacağına göre?500 reaksiyon kasmakta ne var ki, 2 gün forumda takılsan, yardımcı olsan oluyor zaten.