kartına hangisi az hata verdiriyorsa odur şu sürücü demek mantıklı olmaz bence ben bu sürücüde almıyorum sen alırsın gibi stabil bu şu için yok yani deneme yanılmayla bulman lazımSapphire RX 570 8 GB Pulse modelini kullanıyorum ve WattMan hataları çoğaldı. En iyi sorunsuz ve stabil sürücü hangisidir acaba?
Sen hangi sürücüyü kullanıyorsun?kartına hangisi az hata verdiriyorsa odur şu sürücü demek mantıklı olmaz bence ben bu sürücüde almıyorum sen alırsın gibi stabil bu şu için yok yani deneme yanılmayla bulman lazım
22.6.1 win 11Sen hangi sürücüyü kullanıyorsun?
Bende de daha bugün 22.10.3'ü kurdum. 5.ay driverı whql olmasına karşın artık çok eski kaldı. 10.ay driverının v3'ü geldi whql hala 2022.5 saçmalık amd biraz daha hızlı ve stabil driver yapmalı fakat 22.10.3 te gayet stabil ve iyi.Aylardır 22.5.1 kullanıyorum. Açık ara şu ana kadarki en stabil driver.
eski sürücü tavsiye etmem minimum 22.5.1 kurunuz.22.3.1 kullandınız mı nasıldır acaba ?
22.5.1 nerden indirebilirim acaba? amd'den baktım da 22.5.2 WHQL sürücüsü varBende de daha bugün 22.10.3'ü kurdum. 5.ay driverı whql olmasına karşın artık çok eski kaldı. 10.ay driverının v3'ü geldi whql hala 2022.5 saçmalık amd biraz daha hızlı ve stabil driver yapmalı fakat 22.10.3 te gayet stabil ve iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eski sürücü tavsiye etmem minimum 22.5.1 kurunuz.
bende 22.10.2 WHQL amd kısmında onu mu indireyimO zaman onu indirin bu sabah whql 22.5.1'di 0.0.1 ilerletmişler helal olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
whql olan sürümü tercih ederim ama çok eski kaldı o yüzden son sürüm olan whql optional 22.10.3'ü kurdum baya iyi.