Rehber RX 580 GPU'su için en doğru UV & OC Rehberi

Rehbere bak bakalım görücekmisin :).
heee. Ben UV + OC yapıyom olur dime.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla çok soru sorduma ma Bellek OC etme yerini bulamadım şimdi Afterburner da ki OC yeri çekirdek diyon OCCT progrmaı satbilite diyon nerden yapılıyo Bellek OC etme la?

1612964125178.png

Bura mı la.

Bura mı?

1612964157579.png

Son düzenleme:
heee. Ben UV + OC yapıyom olur dime.

Valla çok soru sorduma ma Bellek OC etme yerini bulamadım şimdi Afterburner da ki OC yeri çekirdek diyon OCCT progrmaı satbilite diyon nerden yapılıyo Bellek OC etme la?

Alıntıyı görüntüle
Bura mı la.

Bura mı?

Alıntıyı görüntüle

Afterburner da Memory clock kısmını görmüyormusun :(.

İterasyon tekrar sayısı önemli değildi o Mh/s değeri ne lan...
Korktum olm yeniden başlattım düzeldi o neydi be.

Artış var mh değerinde 24.900 iken 25.300 oldu :d Bu arada lan 80 derecenin üstüne çok rahat çıkıyo bu kart mining yaparak sen 80 derecenin üstüne çıkmaması lazım diyon.

Bu arada lan 80 derecenin üstüne çok rahat çıkıyo bu kart mining yaparak sen 80 derecenin üstüne çıkmaması lazım diyon.

Korktum olm yeniden başlattım düzeldi o neydi be.

Artış var mh değerinde 24.900 iken 25.300 oldu :d Bu arada lan 80 derecenin üstüne çok rahat çıkıyo bu kart mining yaparak sen 80 derecenin üstüne çıkmaması lazım diyon.

Macun değişmesi gerekiyordur belki iyi bir macun ile macun yenile bide fanlarını hızlandır iyi soğutsun.

Macun değişmesi gerekiyordur belki iyi bir macun ile macun yenile bide fanlarını hızlandır iyi soğutsun.
Macunu 4 ay önce değiştirdim fark etmişti 10 derece tekrar yükseldi tekrar sürücem bugün aklımdaydı zaten. Kasa birde çok kapalı bir alanda hani çalışma masaları oluyor ya kasa koyma yerleri olur orada işte kasam duvara çok yakın. Fan zaten %64.

Birde şey Memory Clock daha da arttırıyımmı 2000 den 2050 ye çıkarttım sıkıntı yok 2100 yapayım mı?

Macunu 4 ay önce değiştirdim fark etmişti 10 derece tekrar yükseldi tekrar sürücem bugün aklımdaydı zaten. Kasa birde çok kapalı bir alanda hani çalışma masaları oluyor ya kasa koyma yerleri olur orada işte kasam duvara çok yakın. Fan zaten %64.

Birde şey Memory Clock daha da arttırıyımmı 2000 den 2050 ye çıkarttım sıkıntı yok 2100 yapayım mı?

Arttırabilirsin belleği keyfine göre, kasanın hava alması önemli ve kullandığın macunda kaliteli olmalı.

Arttırabilirsin belleği keyfine göre, kasanın hava alması önemli ve kullandığın macunda kaliteli olmalı.
Arctic MX4 2019 Edition. He bak bu son şey dicem la benim daha dün sahip olduğum ETH 0.00062 idi bu nasıl 0.00011 oldu la??

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,978
Üyeler
183,501
Son üye
oldman49
Geri