Driver önerisi başlığı ironil olmuş en son driverleri zaten amd softwareye girince güncellemeler kısmıydı sanırım güncelleştir dersen olur son sürümrx 580 nitro 8gb var en son sürüme güncelledim ve performans kaybı fark ettim eski driverleride bulamadım. Eski versiyonlarını nerden bulabilirim. Veya amdnin rx 580e çıkarttığı en son driver nerdedir
son sürüm istemiyorum hocam eski sürümleri varsa onlar lazım banaDriver önerisi başlığı ironil olmuş en son driverleri zaten amd softwareye girince güncellemeler kısmıydı sanırım güncelleştir dersen olur son sürüm
İyiki son sürüme güncellememişim üşengeçliliğimden 22.7.1 de kalmıştı güncellemedim dahason sürüm istemiyorum hocam eski sürümleri varsa onlar lazım bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zaten son sürümdü ddu ile sildim. Performans kaybı var son sürümde
sizdede rx 560 var sanırım. Güncellemenizi tavsiye etmem. Peki o sürümü drive hesabınıza ekleyip buraya link halinde atabilirmisinizİyiki son sürüme güncellememişim üşengeçliliğimden 22.7.1 de kalmıştı güncellemedim daha
Ben amd software den güncelledim yani bende yok o sürüm dosyası yok birde rx 560x sürücüsü sizde çalışmazsizdede rx 560 var sanırım. Güncellemenizi tavsiye etmem. Peki o sürümü drive hesabınıza ekleyip buraya link halinde atabilirmisiniz
he doğru o hiç gelmedi aklımaBen amd software den güncelledim yani bende yok o sürüm dosyası yok birde rx 560x sürücüsü sizde çalışmaz
pro sürümü var 2022 çıkışlı ama ne farkı var onunBen amd software den güncelledim yani bende yok o sürüm dosyası yok birde rx 560x sürücüsü sizde çalışmaz
Sitesinde vardır. Bende de rx 580 var, şuan 23.7.2 sürümünü kullanıyorum. 23.8.1 e yükseltmedim.he doğru o hiç gelmedi aklımapeki sitesinde varmıdır eski sürümleri
pro sürümü var 2022 çıkışlı ama ne farkı var onun
Pro sürümü render için kullanılıyor amacın oyun içinse pro indirmen önerilmezhe doğru o hiç gelmedi aklımapeki sitesinde varmıdır eski sürümleri
pro sürümü var 2022 çıkışlı ama ne farkı var onun
bende dediğiniz sürümde memnundum son sürümde 5-10 fps kayıp varSitesinde vardır. Bende de rx 580 var, şuan 23.7.2 sürümünü kullanıyorum. 23.8.1 e yükseltmedim.
hmm tamamdır hocamPro sürümü render için kullanılıyor amacın oyun içinse pro indirmen önerilmez
Pardon hocam şimdi hatırladım bende 23,7,1 deyimbende dediğiniz sürümde memnundum son sürümde 5-10 fps kayıp var
hmm tamamdır hocam
hocam o versiyonu link halinde buraya atabilirmisiniz drive üzerinden vsSitesinde vardır. Bende de rx 580 var, şuan 23.7.2 sürümünü kullanıyorum. 23.8.1 e yükseltmedim.
Media firede olabilir ama arkadaş atıcaksa özelden atsınhocam o versiyonu link halinde buraya atabilirmisiniz drive üzerinden vs