- Konu Sahibi Konu Sahibi
Link verir misinDadg 2 ye 8gb ram daha ekleyip alabilirsiniz, daha uyguna varsa bilmiyorum, bilenler yazsın
Link verir misinDadg 2 ye 8gb ram daha ekleyip alabilirsiniz, daha uyguna varsa bilmiyorum, bilenler yazsın
Bir saniye, İtopya yine kafasına göre zam yapmış sisteme, başka bir kasanın linkini atacağımLink verir misin
R3 3100 1660 super ile pubg veya forza horizon 4 te hangi ayarda hangi fps i alabilirim
Yine en ucuzu oymuş yaR3 3100 1660 super ile PUBG veya forza horizon 4 te hangi ayarda hangi fps i alabilirim
1080P Ultra-High arası 60 FPS üstü rahat oynarsın.R3 3100 1660 super ile PUBG veya forza horizon 4 te hangi ayarda hangi fps i alabilirim
Gerçekten miYine en ucuzu oymuş yabu arada neredeyse bütün oyunları ultra grafiklerde +60 fps şeklinde oynarsınız (1080p)
Ciddi misiniz1080P Ultra-High arası 60 FPS üstü rahat oynarsın.
Benchmerk sonucları oyle gösteriyor. Yakinda bende deneyimlemeyi istiyorum ayni sistemde.Gerçekten mi
Post automatically merged:
Ciddi misiniz
Eger dediğiniz gibi 1080p ultra da steam pubg de 60+ fps verirse şahane olur benim icinBenchmerk sonucları oyle gösteriyor. Yakinda bende deneyimlemeyi istiyorum ayni sistemde.
Seçeneklerde o yok yalnizŞunu diyip kaçıyorum.
"İkiside değil, 1650S al geç".
Eger dediğiniz gibi 1080p ultra da steam PUBG de 60+ fps verirse şahane olur benim icin
Arkadaşın bütçesi 1660s li bir sisteme yettiği için öyle bir sistem önerdikŞunu diyip kaçıyorum.
"İkiside değil, 1650S al geç".