rx 6600 donma sorunu

stells

80+
Reaksiyon skoru
2
bilgisayar sistemim; sapphire rx6600 r5 5500 16 gb ddr4 ram a520m-k v2 ssd apacer 2280 512 gb
bilgisayar daha 3 aylık oyun veya googleda dolaşırken anlık donuyor görüntü ve hiçbir şekilde gelmiyor bazen hemen oluyor bazen 2-3 saat sonra kesin bi zamanı yok format atmayı denedim olmadı ekran kartını resetledim donunca shift ctrl windows b yaparak olmuyor forumda gördüm sadece ekran kartının driverini indirdim olmuyor hiçbir şekilde halledemedim herşeyi söküp taktım hiçbir şekilde düzelmiyor yardımcı olursanız sevinirim :)

bilgisayar sistemim; sapphire rx6600 r5 5500 16 gb ddr4 ram a520m-k v2 ssd apacer 2280 512 gb
bilgisayar daha 3 aylık oyun veya googleda dolaşırken anlık donuyor görüntü ve hiçbir şekilde gelmiyor bazen hemen oluyor bazen 2-3 saat sonra kesin bi zamanı yok format atmayı denedim olmadı ekran kartını resetledim donunca shift ctrl windows b yaparak olmuyor forumda gördüm sadece ekran kartının driverini indirdim olmuyor hiçbir şekilde halledemedim herşeyi söküp taktım hiçbir şekilde düzelmiyor yardımcı olursanız sevinirim :)
RAM'ler 3200 MHz mi 3600 MHz mi? OCCT adlı programı indirip Stability Test kısmından bilgisayara Power testi yapar mısın? 10-15 dakika yapman yeterli.

RAM'ler 3200 MHz mi 3600 MHz mi? OCCT adlı programı indirip Stability Test kısmından bilgisayara Power testi yapar mısın? 10-15 dakika yapman yeterli.
testleri denemeden önce arkadaşıma götürüp aynı şekilde ona da kurulumu yaptım donmayan bilgisayar donmaya başladı tekrardan amd sürücüsü veya donanımsal bi sıkıntı olduğu belli ekran kartında şuan napıcam bilmiyorum amd de yazılımsal mı sıkıntı var yoksa benim ekran kartımda mı furmark testinde 30 dk 8x de sıkıntı çıkmıyordu

Hangi driver yüklü?

yardımcı olurum mesaj atmanız yeterli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

veyahut şurada giriş seviyesinde anlatılmış tane tane. birazdan buraya ddu mdu diyenler gelecektir hayır driver arızası değil.

24.2.11 yüklü güncel driver yüklü

24.2.1 en güncel yanlış yazmışım burda
Birkaç driver öncesine dönüp test edebilirsin
23.12.1'i sorunsuz kullanıyordum hadi güncelleyeyim deyip 24.2.1'e geçtim videolarda anlık ses ve görüntü takılması olmaya başlayınca eskiye geri döndüm

Birkaç driver öncesine dönüp test edebilirsin
23.12.1'i sorunsuz kullanıyordum hadi güncelleyeyim deyip 24.2.1'e geçtim videolarda anlık ses ve görüntü takılması olmaya başlayınca eskiye geri döndüm
Eski sürüme nasıl dönüceğimi de anlatabilir misiniz

Eski sürüme nasıl dönüceğimi de anlatabilir misiniz
https://www.amd.com/en/support/prev...ies/amd-radeon-6600-series/amd-radeon-rx-6600

Attığım link amd'nin kendi sitesi 23.12.1'i indirip kurabilirsiniz tabi temiz kurulumla yapmanız daha iyi olur.

Driver ve bu uygulamayı indirin internet bağlantısını kesin ve amd uninstaller'i çalıştırıp eski driver'ı silin sonra yeni driver'ı kurup keyfinize bakın

https://www.amd.com/en/support/prev...ies/amd-radeon-6600-series/amd-radeon-rx-6600

Attığım link amd'nin kendi sitesi 23.12.1'i indirip kurabilirsiniz tabi temiz kurulumla yapmanız daha iyi olur.

Driver ve bu uygulamayı indirin internet bağlantısını kesin ve amd uninstaller'i çalıştırıp eski driver'ı silin sonra yeni driver'ı kurup keyfinize bakıns

Driver ve bu uygulamayı indirin internet bağlantısını kesin ve amd uninstaller'i çalıştırıp eski driver'ı silin sonra yeni driver'ı kurup keyfinize bakın
teşekkürler sorun halloldu

size çözüldü yazmıştım dün hiçbişey yoktu indirdikten sonra şimdi tekrar başladı illallah ettirdi gerçekten

Başka çözüm aklıma gelmiyor maalesef hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,459
Üyeler
195,633
Son üye
yunus0102.1
Geri