elimde rx 6600 var ama sistemde bir sorun yaşıyorum geçen gün ultra+ ta 150fps lerde oynadığım oyunu şuan 40fps oynuyorum ayar düşürmek zorunda kaldım kullanan arkadaş varsa six siege de kaç fps aldığını söyleyebilir mi?
Güncelleme olduysa eski stabil güncellemeyi geri dönebilirsinelimde rx 6600 var ama sistemde bir sorun yaşıyorum geçen gün ultra+ ta 150fps lerde oynadığım oyunu şuan 40fps oynuyorum ayar düşürmek zorunda kaldım kullanan arkadaş varsa six siege de kaç fps aldığını söyleyebilir mi?
yok güncelleme gelmedi oyuna dünden sonra bir anda oldu psu yetmiyordu pc kapandı açıldı ondan sonra öyle oldu sanırım psu danGüncelleme olduysa eski stabil güncellemeyi geri dönebilirsin
PSU eskiyse olabilir. Hata aldığınız dakikada olay görüntüleyicisinden hata kodu ve açıklama çıkar. O kodu Google yazıp çözümlerini deneyebilirsinizyok güncelleme gelmedi oyuna dünden sonra bir anda oldu psu yetmiyordu pc kapandı açıldı ondan sonra öyle oldu sanırım psu dan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
değerler böyle
imzadaki psu var kernel 41 hatası veriyor oda psu dan kaynaklı psu değiştiricem zaten o zamana kadar kullanmak istiyordum ama sorun oluyor üstteki değerlerde bir anormallik var mı?PSU eskiyse olabilir. Hata aldığınız dakikada olay görüntüleyicisinden hata kodu ve açıklama çıkar. O kodu Google yazıp çözümlerini deneyebilirsiniz
Kernel 41 PSU dışında ram de olabilir. Genel olarak güç sorunh oluyorimzadaki psu var kernel 41 hatası veriyor oda psu dan kaynaklı psu değiştiricem zaten o zamana kadar kullanmak istiyordum ama sorun oluyor üstteki değerlerde bir anormallik var mı?
tahminim psu eski olduğu için gücü yetmiyor occt psu testinde test 3 saniye sonra başlıyor test başladığı gibi sistem kapanıyor hata falan vermedenKernel 41 PSU dışında ram de olabilir. Genel olarak güç sorunh oluyor
ddr4 2400mhz nası oluyo yani ramlariniz o kadar eski mi?yok güncelleme gelmedi oyuna dünden sonra bir anda oldu psu yetmiyordu pc kapandı açıldı ondan sonra öyle oldu sanırım psu dan
![]()
değerler böyle
O zaman PSU hocam.tahminim psu eski olduğu için gücü yetmiyor occt psu testinde test 3 saniye sonra başlıyor test başladığı gibi sistem kapanıyor hata falan vermeden
hayır xmp açmamıştım ordaddr4 2400mhz nası oluyo yani ramlariniz o kadar eski mi?
performans düşüklüğü ondan kaynaklı olabilir mi peki?+3 ve +5 volta değerleri yerlerde PSU arızalı Bu şekilde kullanma diğer parçalara zarar verebilirsin.
tamamdır o zamanhayır xmp açmamıştım orda