Neler Yeni

RX 6800 xt 11.000 tl alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdulkadir UZUN
11.000 TL'ye 4 ay kullanılmış olan bir kart buldum bana mantıklı geldi sizce de alınır mı bir de alırsam işlemci anakart ram olarak hangi parçaları almam gerekir bu sistemin bana toplam maliyeti ne kadar olur sizce

11.000 TL'ye 4 ay kullanılmış olan bir kart buldum bana mantıklı geldi sizce de alınır mı bir de alırsam işlemci anakart ram olarak hangi parçaları almam gerekir bu sistemin bana toplam maliyeti ne kadar olur sizce
Alınır ama değerleri önemli
Anakart ram işlemci ve ssd için bize bütce vericeksin biz ona göre önericez

tayfn35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Tayfun Acar
Hocam alinir işlemci olarak sende ne kadar varsa söyle ona göre öneride bulunurum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
Arda doğan
4 ay kullanılmış o kart için şüpheli geldi ama alırsan 1080p'de am5'de 7500f+a620-650 chipset anakartlar ile
Am4'de ise 5700x3D Ve A520-B450 Gibi Uyguna Bütçeyi Zorlamadan Besleyebilirsin Bütçene Bağlı Ama Kartı Alırken Testleri Canlı Canlı Kontrol Et

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdulkadir UZUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır ama değerleri önemli
Anakart ram işlemci ve ssd için bize bütce vericeksin biz ona göre önericez
hocam amazon japonyadan alınmış garanti bitti ama kutu fatura duruyormuş. asla İşlem görmemiş zaten imkan olursa gerekli testleri de yaparım fakat furmarkta görmem gereken değerleri bilmiyorum. Kalan parçalar için 10k bütçem var fakat zorlayarak 15 e çıkmaya çalışırım hiç olmazsa

hocam amazon japonyadan alınmış garanti bitti ama kutu fatura duruyormuş. asla İşlem görmemiş zaten imkan olursa gerekli testleri de yaparım fakat furmarkta görmem gereken değerleri bilmiyorum. Kalan parçalar için 10k bütçem var fakat zorlayarak 15 e çıkmaya çalışırım hiç olmazsa
Kartın modeli ne fotoları ilanda varmı yoksa kesinlikle iste güvenlik etiketlerine bak furmakta sıcaklıklar modele göre söylenir bence ama genelde hotspot 90geçmesin yeter occtden de 15 dk vram testi yaparsın hata vermezse alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kartın modeli ne fotoları ilanda varmı yoksa kesinlikle iste güvenlik etiketlerine bak furmakta sıcaklıklar modele göre söylenir bence ama genelde hotspot 90geçmesin yeter occtden de 15 dk vram testi yaparsın hata vermezse alabilirsin
Hocam kafamdan yazayım hepsini
Msı pro b650
7500f
Patriot viper ram 16x2
Ssd de araştırmak lazım

ölücüadam42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Ölücüadam42
Japonyadan gelen kart çok yüksek ihtimal madencilik için gelmiştir o 4 ay da muhtemelen madencilik yapıldığı süredir yine alınır tabi

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdulkadir UZUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Msı pro b650
7500f
Patriot viper ram 16x2
Ssd de araştırmak lazım
hocam marka modelie powercolor reddragon fotoğrafları var ordan direkt anlaşılmaz tabii ki ama bir sorunu görünmüyor. Yine bu testleri yapmak isterim bir bilgisayarı varsa yoksa da nasıl olacak bilmiyorum ama bir şekilde halletmeye çalışırım denemeden alınmaz sonuçta ama temiz bir parçaya benziyor.

Msı pro b650
7500f
Patriot viper ram 16x2
Ssd de araştırmak lazım
hocam elimde kioxia exceria g2 1tb nvme ssd var direkt onu kullanırım bir de kasa psu olarak bir öneriniz var mı

hocam marka modelie powercolor reddragon fotoğrafları var ordan direkt anlaşılmaz tabii ki ama bir sorunu görünmüyor. Yine bu testleri yapmak isterim bir bilgisayarı varsa yoksa da nasıl olacak bilmiyorum ama bir şekilde halletmeye çalışırım denemeden alınmaz sonuçta ama temiz bir parçaya benziyor.

hocam elimde kioxia exceria g2 1tb nvme ssd var direkt onu kullanırım bir de kasa psu olarak bir öneriniz var mı
Ram işlemci falan varmı elinizde yoksa ben size çok bütce aşmadan hepsini önereyimmi

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
efe araci
13k dan satılan kart 11k tabii ki alınır ama değerleri ve modeli önemli
ddr5 sistem toplayacaksan ekran kartı dışı 23-24k yeterli olur
ekran kartı ile 34-35k.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdulkadir UZUN
Biri gidip ilanı bulup benmişim gibi davranarak anlaştığım fiyata almaya çalışmış bu forumda böyle olaylar mı oluyor güvenip bir şey yazmayalım mı yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,324
Üyeler
171,741
Son üye
efepresso
Top Bottom