Neler Yeni

RX 6800 xt 11.000 tl alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Disko Kid
RYZEN 5 7500F
CORSAİR 1X16GB DDR5 RAM
PEERLESS ASSASSİN 120 SE SOĞUTUCU
ADATA LEGEND 700 256GB M.2 SSD
AEROCOOL VX PLUS 600 PSU
MSI A620M-E AM5 ANAKART
Powercolor RedDragon RX6800XT

Sistemi şu şekilde toplam 26250 TL'ye aldım kasayı midtower sanıyordum fakat mATXmiş o yüzden ekran kartını sığdırmak da biraz zor oldu şu an bi sorunu yok gibi fakat biraz fazla ısınıyor sanırım. Bir de asıl sorunum ekran kartlarının fanları çalışınca ıslık benzeri bir ses geliyor. Ekran kartını yerleştirirken birden fazla kez tak çıkar yaptık onunla alakalı olabilir mi değilse nedendir acaba
İşlemci 7500f
Anakart msı pro b650
Ramda bütce çıkıyorsa patriot viper 16x2 çıkmıyorsa aynı ram tek 16gb

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Kerem Eldes
11.000 TL'ye 4 ay kullanılmış olan bir kart buldum bana mantıklı geldi sizce de alınır mı bir de alırsam işlemci anakart ram olarak hangi parçaları almam gerekir bu sistemin bana toplam maliyeti ne kadar olur sizce
ben 1080p de 6800 ile 5600'de çok ciddi bir bottleneck yaşamadan 1 yıl kullandım bütçe dar ise kullanılabilir ama bütçe var ve gelecek önemliyse am5'e geçebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

RYZEN 5 7500F
CORSAİR 1X16GB DDR5 RAM
AEROCOOL VX PLUS 600 PSU
MSI A620M-E AM5 ANAKART

Sistemi şu şekilde toplam 26250 TL'ye aldım kasayı midtower sanıyordum fakat mATXmiş o yüzden ekran kartını sığdırmak da biraz zor oldu şu an bi sorunu yok gibi fakat biraz fazla ısınıyor sanırım. Bir de asıl sorunum ekran kartlarının fanları çalışınca ıslık benzeri bir ses geliyor. Ekran kartını yerleştirirken birden fazla kez tak çıkar yaptık onunla alakalı olabilir mi değilse nedendir acaba
hocam böyle bir sisteme aman diyim öyle bir psu almayın. Ben aynı sistemi daha iyi anakartla çok daha iyi bir psu ile aldım ve aynı tuttu nasıl oluyor anlamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Disko Kid
ben 1080p de 6800 ile 5600'de çok ciddi bir bottleneck yaşamadan 1 yıl kullandım bütçe dar ise kullanılabilir ama bütçe var ve gelecek önemliyse am5'e geçebilirsiniz

hocam böyle bir sisteme aman diyim öyle bir psu almayın. Ben aynı sistemi daha iyi anakartla çok daha iyi bir psu ile aldım ve aynı tuttu nasıl oluyor anlamadım
hocam ne zaman aldığınız da önemlidir tabii de ben ekran kartını 11kya aldıktan sonra kalan tüm parçaları tek bir satıcıdan ekran kartsız kasa olarak 15250'ye aldım psu ne gibi bir sorun çıkartabilir bir de şu ekran kartı fanının sesi cidden sinirlerimle oynamaya başladı

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Kerem Eldes
hocam ne zaman aldığınız da önemlidir tabii de ben ekran kartını 11kya aldıktan sonra kalan tüm parçaları tek bir satıcıdan ekran kartsız kasa olarak 15250'ye aldım psu ne gibi bir sorun çıkartabilir bir de şu ekran kartı fanının sesi cidden sinirlerimle oynamaya başladı
hocam 1-1.5 ay önce aldım yani zamlarla bile aldığımız parçaların kalite farkından normal gelmedi durum. Ben 850w gold modüler psu ve colorful b650 wifi aldım

RYZEN 5 7500F
CORSAİR 1X16GB DDR5 RAM
AEROCOOL VX PLUS 600 PSU
MSI A620M-E AM5 ANAKART

umarım psudan patlamazsınız hocam ama o ıslık sesi dediğnizde fanlar sanki sürtüyormuş gibi bende böyle ucundan sürtüyormuş gibi onların yenilenmesi gerek benim rx 6800de var o ekran kartının fanları satılıyor ama ben yapmayı bilmiyorum yaptırmasına da güvenmiyorum şahsen bende birde cw var hocam düşünün ama vsync açında düzeliyor cw ama bence o ıslık sesini çok kafaya takma kaç rpm de ıslık sesi gelmeye başlıyor

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Kerem Eldes
HEH total 26 ben sadece ekran kartsız o kadar verdim tamam şimdi oldu. Hocam hem psu sizi çok kısıtlar bir daha yükseltemezsiniz üstüne çok kaliteli bir şey olduğunu zannetmiyorum. Bence biraz zorlayabilirseniz çok az arttırıp daha iyi bir psu alın, psu kasanız gibi en az değiştireceğiniz parça olmalı. Bütün bilgisayarınıza elektrik veren şeyin kalitesiz olması tüm sisteme zarar verebilir, 500-600 lira için 26000 liradan olmayın

Mustafa_b

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa
3080 al geç amdden sana hayır gelmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Disko Kid
3080 al geç amdden sana hayır gelmez
cevap mı şimdi bu

HEH total 26 ben sadece ekran kartsız o kadar verdim tamam şimdi oldu. Hocam hem psu sizi çok kısıtlar bir daha yükseltemezsiniz üstüne çok kaliteli bir şey olduğunu zannetmiyorum. Bence biraz zorlayabilirseniz çok az arttırıp daha iyi bir psu alın, psu kasanız gibi en az değiştireceğiniz parça olmalı. Bütün bilgisayarınıza elektrik veren şeyin kalitesiz olması tüm sisteme zarar verebilir, 500-600 lira için 26000 liradan olmayın
aynen hocam toplam 26000 tuttu zaten böyle iyi bir fiyata denk geldiği için bir kaç parçaya da göz yumdum imkanım olursa psuyu değiştirmeye çalışayım bir de tekrar açıp bir bakayım şu fan sesi için

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,705
İsim
Yunus Şahin
İyi fiyat. Pazarlıkla biraz daha indirsen tadından yenmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Disko Kid
umarım psudan patlamazsınız hocam ama o ıslık sesi dediğnizde fanlar sanki sürtüyormuş gibi bende böyle ucundan sürtüyormuş gibi onların yenilenmesi gerek benim rx 6800de var o ekran kartının fanları satılıyor ama ben yapmayı bilmiyorum yaptırmasına da güvenmiyorum şahsen bende birde cw var hocam düşünün ama vsync açında düzeliyor cw ama bence o ıslık sesini çok kafaya takma kaç rpm de ıslık sesi gelmeye başlıyor
fan çalışır çalışmaz o ıslık sesi gelmeye başlıyor ama hız artsa da değişmiyor fan durunca duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,213
Üyeler
172,344
Son üye
Brkkecan21
Top Bottom