UV+OC ile 190 MH/s görebilir tahminimce. MPT kullanılırsa daha da artarOverclock olmadan 160MH/s kazım yaparsin
Doğal olarak diğer kartlara göre cok avantajlı oluyor sanırsamOverclock olmadan 160MH/s kazım yaparsin
Gerci piyasada 5700 kalmamış en ucuz 8500 lira olarak çıkıyor o da manasızUV+OC ile 190 MH/s görebilir tahminimce. MPT kullanılırsa daha da artar
Çok rahatUV+OC ile 190 MH/s görebilir tahminimce. MPT kullanılırsa daha da artar
Ben FE kart modeliyle -350/+1000 hız aşırtma ile 60MH/s alıyorum62.3 ile kazıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen kaçla kazıyorsun kral
Kartın pow limiti 60 yapıp Afterburner Curve üzerinden 825mV 1600 MHz yaparsanız çok daha verimli olur. Watt/MHs olarakBen FE kart modeliyle -350/+1000 hız aşırtma ile 60MH/s alıyorum
Şuan kurduğum sistem biraz emanet çok çok üstede çıkarım da sağlıklı bir ring ortamım yok şuanki değerler yeterliKartın pow limiti 60 yapıp Afterburner Curve üzerinden 825mV 1600 MHz yaparsanız çok daha verimli olur. Watt/MHs olarak
Kaç watt harcıyor acaba?Şuan kurduğum sistem biraz emanet çok çok üstede çıkarım da sağlıklı bir ring ortamım yok şuanki değerler yeterli
Oc yapmamış reis3080/3090' da aşırı hızlı ve bant genişliği yüksek GDRR6X bellekler var.
Ayrıca kartlar overclock ile mi bu değerleri aldı?