Hocam tertemiz 3 aylık kartı 18.5 a veriyorum boş yere 23 K veriyorsunüzgünüm ama bu fiyatta alınmaz anlamıyorum şu kart 20 20.5k dan satılmalı ne bunu 22.5k yapıyor
Ben bir sorunla karşılaşmadım hocam kullandığım süre boyunca. Ne gibi problemlerle karşılaştınız?Yaşadığım sorunlardan sonra para verseniz kullanmam. 7900GRE pişmanlıktır.
1% Low, rastgele drop ve takılmalar, input lag. Bu kartı aldıktan sonra rankım 2.5k dan 10k altına düştü, düzeltmek için her şeyi denedim fakat amd kartlar kronik bu şekilde. Stabil FPS veremiyor. Şu an 3060ti ile devam ediyorum, 0 sorun.Ben bir sorunla karşılaşmadım hocam kullandığım süre boyunca. Ne gibi problemlerle karşılaştınız?
Hocam aldığınız yere iade etseydiniz. Bide hangi işlemcide hangi çözünürlükte kullanıyodunuz?1% Low, rastgele drop ve takılmalar, input lag. Bu kartı aldıktan sonra rankım 2.5k dan 10k altına düştü, düzeltmek için her şeyi denedim fakat amd kartlar kronik bu şekilde. Stabil FPS veremiyor. Şu an 3060ti ile devam ediyorum, 0 sorun.
Dostum 3060 Ti ile sıfır sorun diyor adam sence işlemci yada çözünürlükle bir alakası olabilir mi? donanımsal bir sorun olsa 3060 Ti da adamı mutlu etmez.Hocam aldığınız yere iade etseydiniz. Bide hangi işlemcide hangi çözünürlükte kullanıyodunuz?
3060 ti ile 7900 gre arasında dağlar kadar fark var güç kaynağı işlemci çok fark ederDostum 3060 Ti ile sıfır sorun diyor adam sence işlemci yada çözünürlükle bir alakası olabilir mi? donanımsal bir sorun olsa 3060 Ti da adamı mutlu etmez.
marka model ne knkArkadaşlar düşünen varsa bende 3 aylık Trendyoldan aldığım 7900 GREE var 18.500e bırakıyorum uyguna özelden yazabilirsiniz
7900 gre kullanmadigina yemin edebilirim1% Low, rastgele drop ve takılmalar, input lag. Bu kartı aldıktan sonra rankım 2.5k dan 10k altına düştü, düzeltmek için her şeyi denedim fakat amd kartlar kronik bu şekilde. Stabil FPS veremiyor. Şu an 3060ti ile devam ediyorum, 0 sorun.
Sapphire pulsemarka model ne knk
3060 ti nerde 7900gre nerde hocam. Tabii farkeder. Gidip 1080pde 5600 gibi bir işlemciyle kullanıyosa normal yaniDostum 3060 Ti ile sıfır sorun diyor adam sence işlemci yada çözünürlükle bir alakası olabilir mi? donanımsal bir sorun olsa 3060 Ti da adamı mutlu etmez.