🔥RX 7900 GRE 22.625TL🔥

üzgünüm ama bu fiyatta alınmaz anlamıyorum şu kart 20 20.5k dan satılmalı ne bunu 22.5k yapıyor

Yaşadığım sorunlardan sonra para verseniz kullanmam. 7900GRE pişmanlıktır.

Ben bir sorunla karşılaşmadım hocam kullandığım süre boyunca. Ne gibi problemlerle karşılaştınız?
1% Low, rastgele drop ve takılmalar, input lag. Bu kartı aldıktan sonra rankım 2.5k dan 10k altına düştü, düzeltmek için her şeyi denedim fakat amd kartlar kronik bu şekilde. Stabil FPS veremiyor. Şu an 3060ti ile devam ediyorum, 0 sorun.

1% Low, rastgele drop ve takılmalar, input lag. Bu kartı aldıktan sonra rankım 2.5k dan 10k altına düştü, düzeltmek için her şeyi denedim fakat amd kartlar kronik bu şekilde. Stabil FPS veremiyor. Şu an 3060ti ile devam ediyorum, 0 sorun.
Hocam aldığınız yere iade etseydiniz. Bide hangi işlemcide hangi çözünürlükte kullanıyodunuz?

Hocam aldığınız yere iade etseydiniz. Bide hangi işlemcide hangi çözünürlükte kullanıyodunuz?
Dostum 3060 Ti ile sıfır sorun diyor adam sence işlemci yada çözünürlükle bir alakası olabilir mi? donanımsal bir sorun olsa 3060 Ti da adamı mutlu etmez.

7900 gre kullanmadigina yemin edebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Surekli ezbere konusuyosun %1 low falan tek argumanin bu 60 serisinde stabilizasyona o kadar onem verildi ki 70 serisinde değil %1 %0.1 lowlarda bile dengeli kararli calisan kartlar uretti amd

Dostum 3060 Ti ile sıfır sorun diyor adam sence işlemci yada çözünürlükle bir alakası olabilir mi? donanımsal bir sorun olsa 3060 Ti da adamı mutlu etmez.
3060 ti nerde 7900gre nerde hocam. Tabii farkeder. Gidip 1080pde 5600 gibi bir işlemciyle kullanıyosa normal yani

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,508
Üyeler
185,752
Son üye
ONDER BABA
Geri