Rx 9070 vs RTX 5070.

fsr 4 çoğu popüler oyunda dahi yok. DLSS4 'ü nvidia app üzerinden önceden dlss eklenen tüm oyunlarda açabiliyon
oyunlarda olmaması kötü fakat geçici bir sorun bu sırf dlss4 için üst düzey bir ekran kartından vazgeçilmemeli bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam beklerim acelesi yok 29-30k xt versiyon gelir mi acaba.
2. el kapalı kutuda satıyorlar 29-30k onlara bakabilirsin istersen indirimde alan arkadaşlar.

dlss bir avantaj değil bunlara amd de sahip (fsr4) ikisinin de en ucuzunu karşılaştırınca 5070 daha mantıklı kalıyor 3-4 koyar 9070xt alırım diyorsan orası ayrı şahsen 29k ya 5070 alacağıma biraz daha koyar 9070xt alırdım.
2 sinin kalitesi bir değil

oyunlarda olmaması kötü fakat geçici bir sorun bu sırf dlss4 için üst düzey bir ekran kartından vazgeçilmemeli bence.

2. el kapalı kutuda satıyorlar 29-30k onlara bakabilirsin istersen indirimde alan arkadaşlar.
şu anki fiyatlarla 9070 yerine 5070 daha mantıklı ama üstüne 2-3 ekleyip 9070xt alınır

şu anki fiyatlarla 9070 yerine 5070 daha mantıklı ama üstüne 2-3 ekleyip 9070xt alınır

2 sinin kalitesi bir değil
arada gözle görülür bir kalite farkı yok , performansa geleceksek %3-5'i ben kıyaslamak yerine eşit diyorum. Büyüteç ile kusur aramak istiyorsan bulursun tabii.

arada gözle görülür bir kalite farkı yok , performansa geleceksek %3-5'i ben kıyaslamak yerine eşit diyorum. Büyüteç ile kusur aramak istiyorsan bulursun tabii.
fsr la dlss yakın performans sunabilir ama fram gen işe girince aradaki fark çok açılıyor AAA ağırlıklı oynaycak birinin nvdia kart tercih etmesi çok daha mantıklı olacak

fsr la dlss yakın performans sunabilir ama fram gen işe girince aradaki fark çok açılıyor AAA ağırlıklı oynaycak birinin nvdia kart tercih etmesi çok daha mantıklı olacak
fsr4 frame gene sahip zaten fsr3 gibi görmeyin artık büyük çağ atladı amd bu konuda.

fsr4 frame gene sahip zaten fsr3 gibi görmeyin artık büyük çağ atladı amd bu konuda.
oyun desteği ve yazılımsal olarak yine nvdia derim amd nin atması gereken daha çok adım var ekran kartında bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,856
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri