- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam beklerim acelesi yok 29-30k xt versiyon gelir mi acaba.vatandan geçenlerde kod ile indirim olmuştu xt modeli o fiyatlara düştü ama tekrar olur mu bilmiyorum. Beklemek istemiyorsan ben olsam 5070 alırdım
Hocam beklerim acelesi yok 29-30k xt versiyon gelir mi acaba.vatandan geçenlerde kod ile indirim olmuştu xt modeli o fiyatlara düştü ama tekrar olur mu bilmiyorum. Beklemek istemiyorsan ben olsam 5070 alırdım
oyunlarda olmaması kötü fakat geçici bir sorun bu sırf dlss4 için üst düzey bir ekran kartından vazgeçilmemeli bence.fsr 4 çoğu popüler oyunda dahi yok. DLSS4 'ü nvidia app üzerinden önceden dlss eklenen tüm oyunlarda açabiliyon
2. el kapalı kutuda satıyorlar 29-30k onlara bakabilirsin istersen indirimde alan arkadaşlar.Hocam beklerim acelesi yok 29-30k xt versiyon gelir mi acaba.
2 sinin kalitesi bir değildlss bir avantaj değil bunlara amd de sahip (fsr4) ikisinin de en ucuzunu karşılaştırınca 5070 daha mantıklı kalıyor 3-4 koyar 9070xt alırım diyorsan orası ayrı şahsen 29k ya 5070 alacağıma biraz daha koyar 9070xt alırdım.
şu anki fiyatlarla 9070 yerine 5070 daha mantıklı ama üstüne 2-3 ekleyip 9070xt alınıroyunlarda olmaması kötü fakat geçici bir sorun bu sırf dlss4 için üst düzey bir ekran kartından vazgeçilmemeli bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2. el kapalı kutuda satıyorlar 29-30k onlara bakabilirsin istersen indirimde alan arkadaşlar.
şu anki fiyatlarla 9070 yerine 5070 daha mantıklı ama üstüne 2-3 ekleyip 9070xt alınıroyunlarda olmaması kötü fakat geçici bir sorun bu sırf dlss4 için üst düzey bir ekran kartından vazgeçilmemeli bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2. el kapalı kutuda satıyorlar 29-30k onlara bakabilirsin istersen indirimde alan arkadaşlar.
arada gözle görülür bir kalite farkı yok , performansa geleceksek %3-5'i ben kıyaslamak yerine eşit diyorum. Büyüteç ile kusur aramak istiyorsan bulursun tabii.2 sinin kalitesi bir değil
30k'ya düşer ama hızlı biter gaming gecelerini takip etHocam beklerim acelesi yok 29-30k xt versiyon gelir mi acaba.
Hocam 30k düşer diyorsanız 9070xt kovalamak daha mantıklı o zaman.30k'ya düşer ama hızlı biter gaming gecelerini takip et
fsr la dlss yakın performans sunabilir ama fram gen işe girince aradaki fark çok açılıyor AAA ağırlıklı oynaycak birinin nvdia kart tercih etmesi çok daha mantıklı olacakarada gözle görülür bir kalite farkı yok , performansa geleceksek %3-5'i ben kıyaslamak yerine eşit diyorum. Büyüteç ile kusur aramak istiyorsan bulursun tabii.
fsr4 frame gene sahip zaten fsr3 gibi görmeyin artık büyük çağ atladı amd bu konuda.fsr la dlss yakın performans sunabilir ama fram gen işe girince aradaki fark çok açılıyor AAA ağırlıklı oynaycak birinin nvdia kart tercih etmesi çok daha mantıklı olacak
oyun desteği ve yazılımsal olarak yine nvdia derim amd nin atması gereken daha çok adım var ekran kartında bencefsr4 frame gene sahip zaten fsr3 gibi görmeyin artık büyük çağ atladı amd bu konuda.
alıp geçinRtx pek önemsemiyorum ama Mfg vs Dlss avantajından 5070 daha iyi geliyor.Hikayeli oyunlar oynayacağım çoğunlukla.