Rx 9070 XT Amd Driver Sorunu

Adrenalinden güç seviyesini eksi otuza getirmeyi deneyin kart 200 watt civarı kullanır. Bakalım bir şey farkedecek mi.

Bunu yazacaktım bende. Arkadaşın dediği doğru. Güç kısarak tekrar deneyin. Tam emin olmamakla deneyebilirsiniz bunu.

Senelerdir her platformda yazıyorum yazıyoruz yazıyorlar ama hala ekran kartı ürettiğini iddia eden AMD çöplerine para veriyor insanlar. Buradan tekrar edeyim :
AMD EKRAN KARTI ALINMAZ ! AMD ekran kartı olarak bir seçenek bile değildir, olmamalıdır. Sebebi de şu : Tonlarca para verip sistem diziyorsun, belki uzun zamandır hayalini kuruyorsun. Dişinden tırnağından arttırdın derler ya öyle uğraştın. Hevesle oyun indirip açıyorsun bi bakıyorsun hata. Niye lan niye? Para verdim ben buna. Neden ekstra uğraşıp yok eski sürüme döneyim yok ayarları sıfırlayım yok ram hızlarını düşüreyim ***** saçma bi ton iş. Yav bu bana havadan gelmedi paramla aldım neden karşılığını alamıyorum? Öyle can sıkan hatalar var ki benim en çok şaşırdığım şeydi eğer kasa açılmadan önce monitör kapalıysa ekran kartı görüntü çıkışı veremediği için wattman hatası verip sistem kapanıyordu. Önce monitörü açıp sonra kasayı açınca düzeliyordu saçmalığa bi bak.
Yukarda bir çok kişi arkadaşın sorununa çözümler üretmiş yav bi düşünün bu yazdıklarınızı neden yapmak zorundasınız ? AMD size bunu bedava mı gönderdi? Ben müşterisini bu kadar önemsemediği halde bu kadar körü körüne savunulan başka bi marka görmedim.

kardeş sana gülen adamlar ucuz diye amd kullanan kitle, o yüzden savunuyorlar. ben de amd kullanıyorum. Savunulacak hiçbir tarafı yok. Bu cahil arkadaşlara cevap verme. Seni tahrik edip şikayet eden veletler hepsi. Sorun amd nin kart çıkarmak için çıkarıp hiçbir şey yapmayan yazılımcıların sorunu. Biz bas bas bağırırken bu durumları bize de güldüler. Yok yeni mimaride sorun yok cart curt diye. Aynen görüyoruz sorunsuz kartı. Redditte 1000 W psu ile kullanan da aynı sorunu yaşıyor merak etme. Ama psu sıkıntı senin
benim için hava hoş hocam ister gülücük atarlar ister kızgın 2 haftadır kart arayışındayım redditte bende çok dolandım nvidia konularına girdiğimde gördüğüm en büyük sorun fps drop oluyor amd konularına girince siyah ekran pc yeniden başlatma ekran donması bir ton sorun var

Neden ekstra uğraşıp yok eski sürüme döneyim yok ayarları sıfırlayım yok ram hızlarını düşüreyim ***** saçma bi ton iş. Yav bu bana havadan gelmedi paramla aldım

Buna katılmıyorum ben. Bazı insanlar overclock, deneme/yanılma, undervolt gibi şeyleri seviyor. Ben mesela. Ayarlarıyla oynamaya bayılıyorum. Oyundan önce birinci önceliğim bu. Zevkli oluyor.

Ama yine de sorunlu olması yorumuna katılmıyorum. 3 senedir kullanıyorum ben de. Sorunsuz bir sistem olduktan sonra genel parça anlamında bir sorun yaşamıyorsun.

Buna katılmıyorum ben. Bazı insanlar overclock, deneme/yanılma, undervolt gibi şeyleri seviyor. Ben mesela. Ayarlarıyla oynamaya bayılıyorum. Oyundan önce birinci önceliğim bu. Zevkli oluyor.
Hayır onu demedim. Sürücü hata verdiğinde çözüm olarak bu saydıklarımı yapıyorlar ondan bahsediyorum. Ben neden kart uyumlu çalışacak diye bi ton ayar yapıyorum demek istiyorum

Hayır onu demedim. Sürücü hata verdiğinde çözüm olarak bu saydıklarımı yapıyorlar ondan bahsediyorum. Ben neden kart uyumlu çalışacak diye bi ton ayar yapıyorum demek istiyorum

Evet. Amacı sadece oyun olan bir insan için dediğin doğru hocam.

Hocam klasik amd ben bunu nerede yazsam amd fanboylar laf yağmuruna tutuyor ama kendim 3 yıllık bir amd kullancısı olarak diyebilirim ki aynı sorunları yaşıyorum size önerim ddu ile driver silin sonra amd sitesinden 1-2 ay eski sürücü kurun amd her son güncellemesinde işleri batırıyor.
onlarla ugrasılmaz, nvidia kart sorarsın altına amd linki atıp giderler. amd son tercihiniz olsun, imkanınız varsa her zaman nvidia alın. çalışan kazansın yatan değil.

Playstation ve xbox ta AMD grafik işlemciler kullanılıyor ama böyle problemler yok. Standart bir konfigürasyon olması ve kullanıcının sürücü ve ayarlara müdahale edememesinin etkisi olabilir mi acaba? Cehaletimden soruyorum.

Konu ekran kartının düzgün çalışmamasından bir anda amd-nvidia kavgasına dönmüş.

Arkadaşlar az önce cyberpunk 2077 ile denedim ve undervolt dahi yapmadan 300-310 W arası güç ile ekran kartını sorunsuz bir biçimde 10 dk boyunca çalıştırdım.

Önceki ekran kartım RTX 5060ti idi. Hem Space Marine 2'de hem de Battlefield 6'da DLSS açık bir biçimde oynamıştım en son. Yeni ekran kartını takıp DDU ile driverları silip oyunları hiç silmeden açmaya çalışmıştım. Ufak bir ihtimal de olsa önceki ayarlarda DLSS açık kaldığı için her iki oyun da çökmüş olabilir. Emin olmak için oyunları silip tekrar yükleyeceğim az sonra. Eğer sıkıntı bundan kaynaklıysa buraya da yazacağım. İyi niyetiyle yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim.

Konu ekran kartının düzgün çalışmamasından bir anda amd-nvidia kavgasına dönmüş.

Arkadaşlar az önce cyberpunk 2077 ile denedim ve undervolt dahi yapmadan 300-310 W arası güç ile ekran kartını sorunsuz bir biçimde 10 dk boyunca çalıştırdım.

Önceki ekran kartım RTX 5060ti idi. Hem Space Marine 2'de hem de Battlefield 6'da DLSS açık bir biçimde oynamıştım en son. Yeni ekran kartını takıp DDU ile driverları silip oyunları hiç silmeden açmaya çalışmıştım. Ufak bir ihtimal de olsa önceki ayarlarda DLSS açık kaldığı için her iki oyun da çökmüş olabilir. Emin olmak için oyunları silip tekrar yükleyeceğim az sonra. Eğer sıkıntı bundan kaynaklıysa buraya da yazacağım. İyi niyetiyle yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim.
Bir önceki mesajda belirttiğim gibi Space Marine 2'yi yeniden yükledim. Ancak yine aynı şekilde hata verip oyundan attı.

Battlefield 6, Cyberpunk 2077 ve God Of War Ragnarok'ta sorunsuz bir biçimde çalışıyor. Bu oyunlarda 300-320 W arası güç çekiyor ve kapanma vs olmuyor. Ama inatla Space Marine 2'yi açmıyor. En son pc'ye komple format atacağım gibi görünüyor.

Hocam klasik amd ben bunu nerede yazsam amd fanboylar laf yağmuruna tutuyor ama kendim 3 yıllık bir amd kullancısı olarak diyebilirim ki aynı sorunları yaşıyorum size önerim ddu ile driver silin sonra amd sitesinden 1-2 ay eski sürücü kurun amd her son güncellemesinde işleri batırıyor.
21 yıldır amd kullanıyorum tavsiye de etmiyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,455
Üyeler
185,269
Son üye
TWAXH
Geri