Neler Yeni

RX 9070 xt kasama sığar mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Muhammet Yusuf Çelik
Merhaba dün Sapphire RX 9070 xt pulse ekran kartı siparişi verdim ve uzunluğu 320mm benim kasamda tuf gaming gt301 ve 320 uzunluğu destekliyor sizce tam oturur mu yoksa sıkıntı yaratır mı ?

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Yunus Emre Uzun
Merhaba dün Sapphire RX 9070 xt pulse ekran kartı siparişi verdim ve uzunluğu 320mm benim kasamda tuf gaming gt301 ve 320 uzunluğu destekliyor sizce tam oturur mu yoksa sıkıntı yaratır mı ?
inşallah sığar hocam diyelim keşke ölçüleri kontrol edip alsaydınız sığmazsa biraz sıkıntı

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Muhammet Yusuf Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
inşallah sığar hocam diyelim keşke ölçüleri kontrol edip alsaydınız sığmazsa biraz sıkıntı
İkiside aynı cm bende sığar diye düşündüm mecburen kasa almak zorunda kalıcam yada başka ekran kartı modeli bakıcam

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Eren Bilal Cihan
İkiside aynı cm bende sığar diye düşündüm mecburen kasa almak zorunda kalıcam yada başka ekran kartı modeli bakıcam
Fanlar var ama onları hesaba katmadınızmı en kötü bitane fanı çıkarıp takarsınız

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Yunus Emre Uzun
Fanlar var ama onları hesaba katmadınızmı en kötü bitane fanı çıkarıp takarsınız
aynen hocam fanları katmıyorlar galiba ı 320 ye orta fan yani ekran kartı sırasına denk gelen fan çıkarılabilir veya kasa değişikliği ya da internette gördüğümüz kasma kesme videoları :D

hakan32

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,676
İsim
Hakanbey
Bence en büyük sorun PSU :) kaç tane 750w psu yalan oldu bu yolda dikkat edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Muhammet Yusuf Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence en büyük sorun PSU :) kaç tane 750w psu yalan oldu bu yolda dikkat edin.
PSU aldım hocam 850w aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen hocam fanları katmıyorlar galiba ı 320 ye orta fan yani ekran kartı sırasına denk gelen fan çıkarılabilir veya kasa değişikliği ya da internette gördüğümüz kasma kesme videoları :D

Çok kafama takıldı valla kafayı yicem

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Yunus Emre Uzun
PSU aldım hocam 850w aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok kafama takıldı valla kafayı yicem
hocam takmayın o kadarda takılacak bir şey değil kafayı yedirtir denersiniz olmadı kasa değiştirirsiniz 2k bandına büyük kasalar mevcut rgb kotrollü büyük vs dark maxima v30 mükemmel bir kasa dik ekran kartı takma vs de var duruma göre değerlendirirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,070,285
Üyeler
169,978
Son üye
sipilett
Top Bottom