Rx 9070 xt mi? rtx 5070 ti mi?

Hocam DLSS4 ün en büyük artısı motion vector yani sabit görüntü değil hareket ederken görüntüyü bozmaması, İnternette sürekli sabit görüntü ile kıyaslama yapılıyor bu yanlış, aşağıya link koyuyorum kendin bak sabit görüntü ve hareket ederken.

Şimdi bunları bilmeyen adam TSR ile DLSS neredeyse aynı dicek internetten izlerse, biz oyunlarda sabit durarak mı oynuyouz? sürekli koşuyoruz yürüyoruz oyun %99.9 hareket halinde geçiyor.

DLSS4 Kalite vs TSR Kalite ( Sabit Görüntü )

DLSS4 Kalite vs TSR Kalite ( Hareket Ederken )

TSR Unreal Engine motorunun Upscale teknolojisi, ve FSR3 ve DLSS3 ile kafa kafaya yarışıyordu eskiden. DLSS açmadığınız tüm oyunlarda hareket ederken ki görüntüye iyi bak öyle görüyor tüm oyuncular ama bunun farkında değiller akıp gittikleri için, benim gibi elemanların gözüne takılıyor işte bu detaylar :D
Şu sıralar forza horizon 5 oynuyorum. Bilirsin belki checkpointlerde duman var. Normal oyun içindeki dlss açınca piksel piksel oluyor. Nvidia app üzerinden açınca tamamen sorun çözülüyor

Ekim Kasım veya Aralık aylarında 9080ler ve 5070 Superler çıkacakmış, ben onları bekleyecem valla hem de indirim dönemleri geliyor o aralarda.
çıkması garanti ise bekleyip rx 9080 xt almak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartıyla ne yapacaksın bunları söylememişşin, NVIDIA teknolojileri senin için ne kadar önemli hepsini kullanıcak mısın? oyun geliştirme 3D modelleme yayın video editleme gibi işler yapıyor musun? Evet se cevap belli.

DLSS4 çeşitlilik olarak açık ara önde şuanda FSR4 e göre 2018-2025 arası çoğu oyunda DLSS olduğu için bu konuda kafan çok rahat olur, yani konforonu düşünüyorsan NVIDIA alacaksın, bunlarla ilgilenmiyorsan düz kafa oyuncuysan 9070XT al.

Bu saydığım şeyleri kafaya takıyorsan aradaki fark koymaz sana çünkü ileriye yatırım.
Donanım tarafına çok girmiyorum çünkü donanım sorunları her markada her modelde oluyor fabrika hataları her teknolojik cihazda vardır.

5070Tİ kullanıyorum bu arada soruların varsa sorabilirsin.
oyun belki başka zaman yayında açabilirim

Geri