Sapphire Rx 9070 Xt Stabil ve Kararlı mı?

dimi aynen odağım sadece oyun olsa alacagım 9070xt yi gececeğim ama tek amaç o değil işte
Dostum yayın, render vs yapacaksan 5070 ti, paran yetmiyorsa 5070 al. Amd kartlar daha çok evinde kendi kendine oyun oynayanlar için ideal

FSR4.0 oyun desteği hakkında ne düşünüyorsun? bende buradan gireyim muhabbete kimse söylememiş.
Oynadığım çoğu oyunda vardı AA bunda yokmuymus dedigim bır İki oyun oldu alan wake 2 diğerini unuttum, bu arada assassins creed Valhalla da fsr var dlss yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kararsızım 5070 ile arasında kaldım f/p olarak 9070xt diyo herkes ama şuan amd 5700xt kullanıyorum biraz eskidi fakat ilk aldığımdan beri problemler var 9070xt de problem yaşamaktan korkuyorum diyelim
Ben de 2060 da sorun yaşadım en son chip yandı

Oynadığım çoğu oyunda vardı AA bunda yokmuymus dedigim bır İki oyun oldu alan wake 2 diğerini unuttum, bu arada assassins creed Valhalla da fsr var dlss yok

Ben de 2060 da sorun yaşadım en son chip yandı
Warzone oynarken çok çöktüğünu hatırlıyorum yalan olmasın da

Valhalla da FSR1.0 var onu bu devirde kimse açmaz :D ben tam tersi çözünürlük ölçekleme %150 yapıyorum daha net oluyor.

Valhalla da FSR1.0 var onu bu devirde kimse açmaz :D ben tam tersi çözünürlük ölçekleme %150 yapıyorum daha net oluyor.
DLSS daha çok oyunda var ve etkin dlss bir tık daha güzel, fsr 4 de dlss yolunda gidiyor şuan iyi durumda, hakkını veririm ben nvidia gpu daha çok özellik barındırıyor o konuda daha iyi Ama fiyat performans ürünler değil, fiyat ve performans dengesinde amd tercih ederim

dlss fsr den iyi falan değil önce bunu bi kabullenelim ikiside iyi seviyede ve birbirine oyundan oyuna değişmekle birlikte geçebiliyorlar 2.si olarak amd zaten herzaman nvidiadan teknolojik olarak geriden geldi ama herzamadan da nvidianın teknolojilerini geçde olsa kendi kartlarında verdi yakında da mfg geliyor zaten amd ye

saf güçte zaten amd daha iyi seviyede fiyat olarakda amd daha iyi seviyede
Saf güçte amd daha iyi falan değil kardeşim fanboyların en büyük bahanesi bu. 2-3 tane oyunda 5 fps fazla alması kaideyi değiştirmez. 5070Tİ 9070xt'den her konuda önde bir kart. Mfg 9000 serisi çıktığından beri gelecek hani nerde? Redstone ile gelecekti hani nerde? Ve dlss cam gibi görüntü sunuyor fsr asla eşit falan değil amd kullanıcıları kartı 3 kuruş ucuza alınca kötü yönlerini söyleyemezler söyleyenleride kabul etmezler. Bu iki seri kartlar çıktığından beri ne aldı diye bakalım. Nvidia dinamik mfg, 6x modu dlss 4.5 ve dlss 5 alacak yakında. Amd ne aldı koca bir 0. 9070xt alınır tabii ki kullanılır ikisininde fanboyu değilim en azından doğruyu yanlışı söyleyebiliyorum. Parası yetmeyen 9070xt alsın işini görür. Render yapay zeka vs bu teknolojileri kullanacaklar nvidia tercih etmeli. 5070 vs 9070xt kıyas bile edilemez 9070xt alınmalı dengi 70ti. 5070 sıfır fiyatlarını haketmiyor.

1 yıla yakın xfx swift modelini kullanıyorum. Sadece oyun oynuyorum 2k olarak. Her hangi problem yaşamadım. Isı olarak zaten çok iyi. Sadece işlemciye bir değişiklik yaptığım zaman açılışta uv ayarlarımı sıfırlıyor. Onuda çözemedim. Ama sen bence nvidia 5070ti al derim. Sadece oyun oynayacaksan ve bütçe sıkıntın var ise 9070xt

Saf güçte amd daha iyi falan değil kardeşim fanboyların en büyük bahanesi bu. 2-3 tane oyunda 5 fps fazla alması kaideyi değiştirmez. 5070Tİ 9070xt'den her konuda önde bir kart. Mfg 9000 serisi çıktığından beri gelecek hani nerde? Redstone ile gelecekti hani nerde? Ve dlss cam gibi görüntü sunuyor fsr asla eşit falan değil amd kullanıcıları kartı 3 kuruş ucuza alınca kötü yönlerini söyleyemezler söyleyenleride kabul etmezler. Bu iki seri kartlar çıktığından beri ne aldı diye bakalım. Nvidia dinamik mfg, 6x modu dlss 4.5 ve dlss 5 alacak yakında. Amd ne aldı koca bir 0. 9070xt alınır tabii ki kullanılır ikisininde fanboyu değilim en azından doğruyu yanlışı söyleyebiliyorum. Parası yetmeyen 9070xt alsın işini görür. Render yapay zeka vs bu teknolojileri kullanacaklar nvidia tercih etmeli. 5070 vs 9070xt kıyas bile edilemez 9070xt alınmalı dengi 70ti. 5070 sıfır fiyatlarını haketmiyor.
50+ oyun ortalamasını aldı HW kanalı 5070 Ti daha yüksek sonuç veriyor, ama benim anlamadığım hadi diyelim 9070 XT önde olsun, sen bu farkı oyunda anlayamazsın ki %5'lik farka saf kas gücü demeleri bana komik geliyor. Oyunlarda FPS farkını bariz hissetmek için %20 minimum fark olması gerekiyor. %5-10 farkı overclock ile rahat kapatırsın zaten. Ayrıca 5070 Ti 250-300 W arası TDP ile 9070 XT'nin 350 W'da verdiği FPS'yi veriyor. OC avantajını kimse konuşmuyor. 9070 XT'de OC değil UV konuşulur çünkü kart peak yapıyor saçma sapan. Söyleyecek o kadar şey var ki ben yoruldum yıllardır, bu adamlara hiçbir şeyi anlatamazsın. Ama ben lafta değil bizzat testlerime güvenerek konuşuyorum, bu yüzden rahatım.

50+ oyun ortalamasını aldı HW kanalı 5070 Ti daha yüksek sonuç veriyor, ama benim anlamadığım hadi diyelim 9070 XT önde olsun, sen bu farkı oyunda anlayamazsın ki %5'lik farka saf kas gücü demeleri bana komik geliyor. Oyunlarda FPS farkını bariz hissetmek için %20 minimum fark olması gerekiyor. %5-10 farkı overclock ile rahat kapatırsın zaten. Ayrıca 5070 Ti 250-300 W arası TDP ile 9070 XT'nin 350 W'da verdiği FPS'yi veriyor. OC avantajını kimse konuşmuyor. 9070 XT'de OC değil UV konuşulur çünkü kart peak yapıyor saçma sapan. Söyleyecek o kadar şey var ki ben yoruldum yıllardır, bu adamlara hiçbir şeyi anlatamazsın. Ama ben lafta değil bizzat testlerime güvenerek konuşuyorum, bu yüzden rahatım.
Amd kullanıcısı fenerbahçe taraftarı gibidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,970
Üyeler
195,484
Son üye
asikyazgan
Geri