dimi aynen odağım sadece oyun olsa alacagım 9070xt yi gececeğim ama tek amaç o değil işteBenim fikrim ise giriş seviyesi bir 5070 Ti almak yerine, üst seviye soğutmalı RX 9070 XT modelini almak daha mantıklı. Bu arada ben de şu an iki kart arasında kaldım. Tek eksiğim ekran kartı kaldı zaten![]()
Hocam, kartı yükseltmek istediğiniz zaman size zorluk çıkartmamalı bence. Şu an genel olarak söylüyorum 9070 xt iyi bunu biliyoruz ama çoğu kullanıcı sadece Nvdia kaliteli diyip alıp geçiyor. Satmaya çalışırken birçok kişi Nvdiacı olmasam alırdım falan diyordu bana. Ondan dolayı tercih olarak 5070 Ti yaptım. 6000 serisi çıktığı zaman ona geçeceğim çünkü.Kartı satmak için değil kullanmak için alıyoruz bu mantık yanlış. Daha kullanmadan satmayı düşünmekte garip Nvidia kartlari apple Gibi olmuş 3060 a 15 bin isteyen kişi gelip bize nvidia değer kaybetmiyor demesin saçmalık. Zorda kalmadıkça ikinci el kart alınmaz zaten fiyatlar aşağı yukarı yakın oluyor
Ben normalde Asrock Taichi alacaktım fakat son anda Zotac 5070 Ti aldım çünkü dlss ve diğer teknolojiler, 2.el için kolay satılabilmesi ve 5 yıl garanti bulundurması hoşuma gitti.Benim fikrim ise giriş seviyesi bir 5070 Ti almak yerine, üst seviye soğutmalı RX 9070 XT modelini almak daha mantıklı. Bu arada ben de şu an iki kart arasında kaldım. Tek eksiğim ekran kartı kaldı zaten![]()
Bende kullanmak için alıyorum alsatıcı dan bir halt alamaz oldul saolsunlar ülke fırsatçı kansızlarla dolu.Kartı satmak için değil kullanmak için alıyoruz bu mantık yanlış. Daha kullanmadan satmayı düşünmekte garip Nvidia kartlari apple Gibi olmuş 3060 a 15 bin isteyen kişi gelip bize nvidia değer kaybetmiyor demesin saçmalık. Zorda kalmadıkça ikinci el kart alınmaz zaten fiyatlar aşağı yukarı yakın oluyor
9070 xt al geç.şimdi ben anlamadım sadece cs ve fps oynuyorum 9070xt mi alayım 5070 düz mü ???
Böyle bir sorun yaşamadım sattığım amd kartta sayısız teklif geldi, nvidia alanlar o zaman kaziklanmayi seviyor(2.elde) çünkü gereksiz paralar dönüyor 3080 nasıl 18 olur?? GibiHocam, kartı yükseltmek istediğiniz zaman size zorluk çıkartmamalı bence. Şu an genel olarak söylüyorum 9070 xt iyi bunu biliyoruz ama çoğu kullanıcı sadece Nvdia kaliteli diyip alıp geçiyor. Satmaya çalışırken birçok kişi Nvdiacı olmasam alırdım falan diyordu bana. Ondan dolayı tercih olarak 5070 Ti yaptım. 6000 serisi çıktığı zaman ona geçeceğim çünkü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben normalde Asrock Taichi alacaktım fakat son anda Zotac 5070 Ti aldım çünkü dlss ve diğer teknolojiler, 2.el için kolay satılabilmesi ve 5 yıl garanti bulundurması hoşuma gitti.
Dediğim gibi Taichi alacaktım arasında 7k farkı olunca Nvdia tercih ettim. Bence gayet güzel bir fiyatı vardı. Arasında çok fazla fark olsaydı kesinlikle Taichi alır geçerdim. Birde 2.el mevzusunda artık biraz gerçekci mi olsak? Nvdia daha hızlı ve güzel fiyata gidiyor her türlü.Böyle bir sorun yaşamadım sattığım amd kartta sayısız teklif geldi, nvidia alanlar o zaman kaziklanmayi seviyor(2.elde) çünkü gereksiz paralar dönüyor 3080 nasıl 18 olur?? Gibi
9070 xt al geç yoksa 5070 tişimdi ben anlamadım sadece cs ve fps oynuyorum 9070xt mi alayım 5070 düz mü ???
Sanmıyorum zamanında 2060 koydum dogru düzgün yazan teklif eden olmadı 6700xt bir ay içinde güzel fiyata sattım şahsi tecrübemDediğim gibi Taichi alacaktım arasında 7k farkı olunca Nvdia tercih ettim. Bence gayet güzel bir fiyatı vardı. Arasında çok fazla fark olsaydı kesinlikle Taichi alır geçerdim. Birde 2.el mevzusunda artık biraz gerçekci mi olsak? Nvdia daha hızlı ve güzel fiyata gidiyor her türlü.
şuan 9070xt mi var sisteminde ve memnun musunSanmıyorum zamanında 2060 koydum dogru düzgün yazan teklif eden olmadı 6700xt bir ay içinde güzel fiyata sattım şahsi tecrübembence her ikisinde de alıcı vardir gereksiz yere şu bu daha çok satılır yerine fiyat düşmesi konusunda dediğin haklı olabilir