Hocam bendeki işlemcinin Stock hızı 3.40 ghz af serisi 3.60 da çalışıyordu çok güzel şekilde ben anlamadım neden oldu böyleO işlemcinin stok hızı zaten 3.2 GHz, aldığında overclocklu bir şekilde mi gelmiş, yoksa sen mi yaptın bilemem. İstiyorsan tekrar Core Ratio'yu 36 yapabilirsin.
Hayır, stok hızı 3.2 GHz, boost hızı ise 3.6 GHz. 3.6 GHz'de çalışması için mutlaka boost frekanslarına çıkıyor olmanız lazım, veya direkt olarak Core Ratio'yu 36 yaptınız, bilemiyorum. BIOS'tan Core Ratio'yu 36 yapıp sorunu çözebilirsin.Hocam bendeki işlemcinin Stock hızı 3.40 ghz af serisi 3.60 da çalışıyordu çok güzel şekilde ben anlamadım neden oldu böyle
onlarla oynayamıyorum bana sadece cpu taban saatini yükseltip azalttırıyor şuan 100.00 MHz deHayır, stok hızı 3.2 GHz, boost hızı ise 3.6 GHz. 3.6 GHz'de çalışması için mutlaka boost frekanslarına çıkıyor olmanız lazım, veya direkt olarak Core Ratio'yu 36 yaptınız, bilemiyorum. BIOS'tan Core Ratio'yu 36 yapıp sorunu çözebilirsin.
Anakart marka model nedir hocam?onlarla oynayamıyorum bana sadece cpu taban saatini yükseltip azalttırıyor şuan 100.00 MHz de
Gıgabyte b450m s2-hAnakart marka model nedir hocam?
Ayarlama var onda hocam, 32.00 yazan herhangi bir şey var mı?Gıgabyte b450m s2-h
CPU saat hızı auto var altında 3.20 ghz yazıyor yanında 32.00 altında 3.20 ghz 32 ye müdahale edemiyorumAyarlama var onda hocam, 32.00 yazan herhangi bir şey var mı?
+/- tuşlarıyla kontrol edilemiyor mu? Çok garip cidden.CPU saat hızı auto var altında 3.20 ghz yazıyor yanında 32.00 altında 3.20 ghz 32 ye müdahale edemiyorum