Ryzen 5 1600 af

irunci051

80+
Reaksiyon skoru
34
Merhaba arkadaşlar ssd mi almadan önce işlemcim bıos ya 3.60 ghz görünüyordu yeni ssd aldım temiz kurulum yaptım şuan bıos ya işlemci 3.20 ghz en güncel sürümüde var neden olur ve Nasıl düzeltiirm

O işlemcinin stok hızı zaten 3.2 GHz, aldığında overclocklu bir şekilde mi gelmiş, yoksa sen mi yaptın bilemem. İstiyorsan tekrar Core Ratio'yu 36 yapabilirsin.

O işlemcinin stok hızı zaten 3.2 GHz, aldığında overclocklu bir şekilde mi gelmiş, yoksa sen mi yaptın bilemem. İstiyorsan tekrar Core Ratio'yu 36 yapabilirsin.
Hocam bendeki işlemcinin Stock hızı 3.40 ghz af serisi 3.60 da çalışıyordu çok güzel şekilde ben anlamadım neden oldu böyle

Hocam bendeki işlemcinin Stock hızı 3.40 ghz af serisi 3.60 da çalışıyordu çok güzel şekilde ben anlamadım neden oldu böyle
Hayır, stok hızı 3.2 GHz, boost hızı ise 3.6 GHz. 3.6 GHz'de çalışması için mutlaka boost frekanslarına çıkıyor olmanız lazım, veya direkt olarak Core Ratio'yu 36 yaptınız, bilemiyorum. BIOS'tan Core Ratio'yu 36 yapıp sorunu çözebilirsin.

Hayır, stok hızı 3.2 GHz, boost hızı ise 3.6 GHz. 3.6 GHz'de çalışması için mutlaka boost frekanslarına çıkıyor olmanız lazım, veya direkt olarak Core Ratio'yu 36 yaptınız, bilemiyorum. BIOS'tan Core Ratio'yu 36 yapıp sorunu çözebilirsin.
onlarla oynayamıyorum bana sadece cpu taban saatini yükseltip azalttırıyor şuan 100.00 MHz de

auto yazan yere tıkla ve page down page up ile kontrol et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,388
Üyeler
204,698
Son üye
halilo0123
Geri