BERKANY
80+ Silver
Dahası
Güzel fiyat bence
2340 liraydı öğlen17 lira daha indirim gelmiş
Bedavamsımtırak. MUQKaçıranlar yapıştırsın.
AMD Ryzen 5 5500 İşlemci (Temel Hız: 3.6GHz, Maks. Güç hızı: 4.2GHz'e kadar, 6 çekirdek, L3 önbellek 16MB, Soket AM4) 100-10000457BOX, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AMD Ryzen 5 5500 İşlemci (Temel Hız: 3.6GHz, Maks. Güç hızı: 4.2GHz'e kadar, 6 çekirdek, L3 önbellek 16MB, Soket AM4) 100-10000457BOX, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Müşteri hizmetlerine sorabilirsin dostum. ''Aldığım ürünün fiyatı düştü fiyat farkını veriyor musunuz ?'' diye. Fark yerine indirim kuponu da verebilirler.2350 den öğlen aldım iptal etsem ne kadar sürer paranın gelmesi veya amazon aradaki farkı verirmi
Müşteri hizmetlerinin bu saatte çalıştığını bilmiyordum iptal ettim daha önceki iadem direk yansımıştı buda öyle olursa diye ama 7-10 gün diyorMüşteri hizmetlerine sorabilirsin dostum. ''Aldığım ürünün fiyatı düştü fiyat farkını veriyor musunuz ?'' diye. Fark yerine indirim kuponu da verebilirler.
Bu saatte çalışmaz ama yarın cevap gelirdi.Müşteri hizmetlerinin bu saatte çalıştığını bilmiyordum iptal ettim daha önceki iadem direk yansımıştı buda öyle olursa diye ama 7-10 gün diyor
24:00 a kadar çalışıyormuşBu saatte çalışmaz ama yarın cevap gelirdi.
Kargo çıktıysa iptal olmaz iade olur.bende almıştım 2350den şuan sordum iptal etmiyorlar. ürün gelecekmiş kapıdan gönderecekmişim. inanılmaz bir acemilik