🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 5060 Ti 16 GB Sistem 35.999 TL

max 40 45k bandında sistem arıyoruz demiştim geçen de 9070li mi beklemek mantıklı yoksa bu iyi midir

RTX 5060 Ti 16 GB sistem için çok iyi fiyat. Kasayı Vento 650W, SSD'i MSI Spatium M450 1 TB yapınca 37 bin TL'e gayet iyi sistem oluyor.

İşlemci soğutucu göremedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bulunmaz mi reis 45k ya ddr5 9070li sistem
9070 in şuan piyasası yok bildiğim kadarıyla sistem çıkarmaları zor. Birde o fiyata baya zor.

Vatan Bilgisayar'a gelen sistemi bitmeden alsaydınız keşke. Size 1 hafta önce atmıştım.
Bana mı atmıştınız hangisiydi inanın hiç hatırlamıyorum başka bir şeyler bakarken sadece trendyoldan bir sistem vardı onu hatırlıyorum ki yanlışınız var 1haftadır aramıyorum ben cumartesiden beri bakıyorum sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vatan Bilgisayar'a gelen sistemi bitmeden alsaydınız keşke. Size 1 hafta önce atmıştım.
Şimdi baktım konuya maalesef yanlış hatırlıyorsunuz galiba konuda yoktu başka bir kasa önermişsiniz

Bana mı atmıştınız hangisiydi inanın hiç hatırlamıyorum başka bir şeyler bakarken sadece trendyoldan bir sistem vardı onu hatırlıyorum ki yanlışınız var 1haftadır aramıyorum ben cumartesiden beri bakıyorum sadece
Stok gelmiş koş. Z serisi üst seviye anakart ve LCD ekranlı akvaryum kasa var.

Bahsettiğiniz bu sistemse telefondan siparişle alınabiliyor ki konudaki sistemi almak yerine bunu almak çok çok daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,056
Üyeler
183,052
Son üye
özlem karakaya
Geri