Ryzen 5 7500F - RTX 5070 sistem 19:00’da 45.999₺

o kadar bir indirimi yok.

tek tek alınca kasa hariç 43kya geliyor zaten.

işlemci 6k
anakart 4.5k
kasa 4.5k
ssd 2.5k
ram 2k
ekran kartı 5070 muadil 27k

güç kaynağının fiyatını bilmiyorum bu şekilde 46.k yapıyor mantıklı değil bu sistem bence
PC hocasının sistem de öyleydi ama 100 stok 10 dakika falan sürdü bitmesi. Bu sistemdeki kart 3 fanlı bu arada. Ona göre değerlendirme yapmak lazım.

Arkadaşların çoğu iyi sistem diyor ancak bana pek indirim gibi gelmedi. 4060'lı ddr5 sistemi 25 - 26 bin civarı satıyorlar. 4060 en ucuz 13 bin lira. sistemden 4060 çıkarmışlar da 5070 ekran kartı koyup satmak istemişler gibi. Gainward Pyhton şu an en ucuz 32 bin tl. Kabaca 45 bin tl yapıyor zaten. Satışı 45.999 tl. Gözden kaçırdığım bir şey varsa arkadaşlar bilgilendirebilirse sevinirim. Bu sebeple indirimli değil gözüküyor.

Bence şu anki piyasaya göre düşünürsek AMD sistem isteyenler için gayet iyi. Fiyatlar da devamlı yükseliyor. Parça açısından da geçerliliği var sistemin. İhtiyacı olan alsın geçsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o kadar bir indirimi yok.

tek tek alınca kasa hariç 43kya geliyor zaten.

Sistemdeki ekran kartı 3 fanlı. 3 fanlı modellere göre değerlendirmek lazım. Ayrıca işin içine kasa + psu giriyor. İhtiyacı olanlar için gayet iyi bir sistem olduğunu düşünüyorum. Birazdan bir arkadaşıma alıcaz nasipse bekliyoruz.

Son düzenleme:
Geri