vallahi 7600 den bir şey bekleme bende kullanıyorum oyunlarda performansı çok olmaz çok eski oyunları 60 fps oynatır tabii.Bu işlemciyi ekran kartsız bir şekilde oyuna girsem ne kadar fps alabilirim?
Cuhku ekran kartsız sistem toplayacağım.
apu için düşünüyorsan kötü baya kötü intel uhd ile 8600g gibi apuların ortasıBu işlemciyi ekran kartsız bir şekilde oyuna girsem ne kadar fps alabilirim?
Eskiden kastın ne hocamvallahi 7600 den bir şey bekleme bende kullanıyorum oyunlarda performansı çok olmaz çok eski oyunları 60 fps oynatır tabii.
kanka valo tarzı oyunlar için soruyorsan valoda mevcut sistemim ile yani 3400g ile 100-160 arası en düşük ayarlarda fps alıyorum ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama paylaşmak istedim.Bu işlemciyi ekran kartsız bir şekilde oyuna girsem ne kadar fps alabilirim?
grafik kartı da var hocamBu işlemci apu değil ki nasıl görüntü alacaksın?
apu var ya 7500f değil buBu işlemci apu değil ki nasıl görüntü alacaksın?
Hangi kart var? Vega kaç?kanka valo tarzı oyunlar için soruyorsan valoda mevcut sistemim ile yani 3400g ile 100-160 arası en düşük ayarlarda fps alıyorum ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama paylaşmak istedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
grafik kartı da var hocam
kartım yok kankam işte kartsız alıyorum bu fpsleriHangi kart var?
iGPU varBu işlemci apu değil ki nasıl görüntü alacaksın?
Apu olan amd modellerin sonunda G ibaresi olur. 2200G 2400G gibiapu var ya 7500f değil bu