Ryzen 5 7600x Sıcaklıklar Normal mi

Yok yaratmaz ama bundan sonra mx-7 almaya çalışın. Her türlü gelişmiş bi macun çünkü mx-6 nın kusurlarını kapatarak gelip performansta iyileştirme yaptılar
kaç gram kullanıyım işlemci için macundan

kaç gram kullanıyım işlemci için macundan

2 gramlık alın 2-3 kullanıma kadar gider

İşlemci üzerine sıkacağınız gram olarak belirlenmez. 2 yeşil mercimek kadar veya nohuttan biraz küçük olacak şekilde tam ortaya sıkın geçin. Veya X de yapabilirsiniz

X yaparken köşelere çok gitmemeye çalışın bastırınca zaten yayılacağı için taşmasın. Tam ortaya sıkacaksanızda kırmızı mercimek gibi nokta kadar sıkmayın yetmez

2 gramlık alın 2-3 kullanıma kadar gider

İşlemci üzerine sıkacağınız gram olarak belirlenmez. 2 yeşil mercimek kadar veya nohuttan biraz küçük olacak şekilde tam ortaya sıkın geçin. Veya X de yapabilirsiniz

X yaparken köşelere çok gitmemeye çalışın bastırınca zaten yayılacağı için taşmasın. Tam ortaya sıkacaksanızda kırmızı mercimek gibi nokta kadar sıkmayın yetmez
Bu arada mx7 aldım 8 gr 560tlye
Mx4 alacağıma 4gr 300e bu daha mantıklı geldi iptal ettim mx4 u

Bu arada mx7 aldım 8 gr 560tlye
Mx4 alacağıma 4gr 300e bu daha mantıklı geldi iptal ettim mx4 u

Ooo iyiymiş. Mx4 8 gram almaya çalışsan neredeyse mx7 ile aynı paraya gelir. 8 grama mx7 560₺ çok iyi fiyat.

Sahte falan olmasın? Satıcı kim?

Amazon teknobiyotik satıcı

Tamam hayırlı olsun doğru seçim güle güle kullanın. Mx7 yi bende merak ediyorum ama kış sonu aldığım thermal grizzly kryonauttu sanırım onu sürdüm enteresan yaz oldu sıcaklıklardan hala memnunum. Thermal grizzly kaç defa kullandım 3. Aydan sonra hemen kururdu mesela. Şimdi halen memnun olduğum için keyfe keder bi ara mx7 lenirim bende herhalde

Geri