Ryzen 5 7600x Sıcaklıklar Normal mi

wemree

80+
Reaksiyon skoru
11
İşlemcim Ryzen 5 7600x(am5)
Sistemde Sıvı Sogutma var nzxt kraken 240 rgb
Rust ve Cs2 de işlemci 75 dereceleri görüyor kullandığım macunda mı sıkıntı var sıvı sogutmada mı kasanın hava alışında mı sıkıntı var işlemcinin normal sıcaklığımı sıkıntı olur mu yardımcı olur musunuz

Ekler

• IMG_1733.webp
    IMG_1733.webp
    554.6 KB · Hit: 66
  • IMG_1734.webp
    IMG_1734.webp
    570.2 KB · Hit: 65
  • IMG_1735.webp
    IMG_1735.webp
    279.5 KB · Hit: 48
  • IMG_1736.webp
    IMG_1736.webp
    791.4 KB · Hit: 47
  • IMG_1737.webp
    IMG_1737.webp
    853.3 KB · Hit: 65
performansa eksisi olmaz da ekran ve borular niye yamuk hiç mi rahatsız olmadın kral :D

performans ayarların nasıl hız artışı yaptın mı yaptıysan eğer dengelide falan kullanabilirsin benimde pcde ryzen 5 7600x var max 65 fln goruyor rustta.

performans ayarların nasıl hız artışı yaptın mı yaptıysan eğer dengelide falan kullanabilirsin benimde pcde ryzen 5 7600x var max 65 fln goruyor rustta.
İşlemciyr oc yapmış olabilirler sistemi 2.el aldım oc olup olmadığına nerden bakacağız

75 çok değil hocam işlemcinin 90'a kadar yolu var bırak takılsın uğraşma, kafana da takma.

75 çok değil hocam işlemcinin 90'a kadar yolu var bırak takılsın uğraşma, kafana da takma.
O zman sıvı sogutma boş sistemde kuke tipine geçeyim güç planını dengeliye aldım sıcaklıklar aynı

sıvı soğutma boş demek saçma hocam, normalde o soğutucu çok rahat soğutur senin işlemciyi. yan pompa hızı ayarlanmamıştır ya da montaj hatası vardır. borular falan da yamuk valla ben ondan işkillendim.

Pompa hızı görsellerde mevcut montaj hatasıda yok kılavuza göre bağladım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sıvı soğutma boş demek saçma hocam, normalde o soğutucu çok rahat soğutur senin işlemciyi. yan pompa hızı ayarlanmamıştır ya da montaj hatası vardır. borular falan da yamuk valla ben ondan işkillendim.
Kullandığım termal macunda sıkıntı olabilirmi acaba az mı sürdüm söküp resim atayımı

Videodaki adam direk montajlıyor bende o vidalama yerlerinde siyah plastikler var bende mi onları çıkarıp vidalayayım

Ekler

• IMG_1738.webp
    IMG_1738.webp
    108.6 KB · Hit: 9
Videodaki adam direk montajlıyor bende o vidalama yerlerinde siyah plastikler var bende mi onları çıkarıp vidalayayım
çıkarmadan nasıl vidaladın ki? umarım o yüzden yamuk değildir hocam bildiğin çapraz bakıyor ekran.

Geri