Ryzen 5600x asus prime a320m-c r2.0 bu anakart ile uyumlu mu

Reaksiyon skoru
4
Merhaba ben 5600x almayı düşünüyorum 5600x asus prime a320m-c r2.0 bu anakart ile uyumlu mudur Bir de işlemcinin stok fanı yeterli olur mu ekran kartımda 4060

5600 al oc yapamazsın zaten farkı yok silikon kalitesi bios güncellersen olabilir

Merhaba ben 5600x almayı düşünüyorum 5600x asus prime a320m-c r2.0 bu anakart ile uyumlu mudur Bir de işlemcinin stok fanı yeterli olur mu ekran kartımda 4060
5600x ile 5600 arasında fark göremezsiniz kalitesi de aynıdır size tavsiyem bütçeniz olunca b450 veya b550ye geçmeniz 5600 işlemci bu çipsetlerde daha rahat çalışır

anladım Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de stok fan yeterli olur mu

evet uyumlu, am4 de kalmak için anakart değiştirmenize gerek yok 5600 ile kullanılır m.2 var zaten, biosunuzu işlemciyi takmadan önce güncelleyin ve işlemciyi takınca chipset driveri yükleyin

anladım Teşekkürler

Bir de stok fan yeterli olur mu
olur çok dehşet sıcak çalışan bir işlemci değil ama termal macun değişim vakti gelince tavsiyem peerless assassin almanız beraber macun ile geliyor

evet uyumlu, am4 de kalmak için anakart değiştirmenize gerek yok 5600 ile kullanılır m.2 var zaten, biosunuzu işlemciyi takmadan önce güncelleyin ve işlemciyi takınca chipset driveri yükleyin

olur çok dehşet sıcak çalışan bir işlemci değil ama termal macun değişim vakti gelince tavsiyem peerless assassin almanız beraber macun ile geliyor
Ben takma işlerinden anlamıyorum bilgisayarcı ya taktıracağım zaten o Yapar herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,195
Üyeler
175,176
Son üye
kaanbsgmz
Geri