İnno olduğunu nereden anladın hocam.Ekran kartı innoymuş sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sarı sitede stoğa girer hocam gelirse merak etme fkskfksk
Merak etme iptal olur. Ekran kartı parasına bu sistem mümkün değil.böyle şeyleri bi ben kaçırıyorum zaten
aramayın beyler yarın akşama doğru ptt kapanınca arayın belki farketmezler bir şey olur birinizinkini bile gönderseler kâr.beyler biriniz arasın bakalım ne diyecekler
ben de biliyorum imkansız. ama ya gelirse?Merak etme iptal olur. Ekran kartı parasına bu sistem mümkün değil.
inno minno fark etmez isterse aliexpressteki markasiz çin üretimi bir kart olsunİnno olduğunu nereden anladın hocam.
kral bende de umut yok ama heyecanı bile güzel hiç yoksa birkaç saatliğine heyecanlanmış oluyoruzMerak etme iptal olur. Ekran kartı parasına bu sistem mümkün değil.
Trendyoldaki kasada sormuş biri ama belki aynısı değildirİnno olduğunu nereden anladın hocam.
Gelmeeeeeezzzzz. Yüklü bir ceza kesen e-ticaret platformu olsa neyse ama pttavm...ben de biliyorum imkansız. ama ya gelirse?
Firma parayı bir hafta değerlendirip iade ederseinno minno fark etmez isterse aliexpressteki markasiz çin üretimi bir kart olsun
kral bende de umut yok ama heyecanı bile güzel hiç yoksa birkaç saatliğine heyecanlanmış oluyoruz![]()
kredi kartıyla 2 taksit aldım kesim tarihi 20sindeGelmeeeeeezzzzz. Yüklü bir ceza kesen e-ticaret platformu olsa neyse ama pttavm...
Firma parayı bir hafta değerlendirip iade ederse![]()
![]()
5800X düşünecem desene bu geceGelmeeeeeezzzzz. Yüklü bir ceza kesen e-ticaret platformu olsa neyse ama pttavm...
Firma parayı bir hafta değerlendirip iade ederse![]()
![]()