Hocam için rahat etmiyorsa hiç açmadan iade edebilirsin.Arkadaşlar, selam. Hepsiburada üzerinden 9800x3D aldım. Kargo kutusunda belirgin bir hasar yoktu fakat ürün kutusunun üzerinde hafif çizik var. Sizce işlemciye bir zarar gelmiş midir? Güvenlik bantlarını açmadım, geri göndereyim mi?
Bundan bir şey çıkacağını düşünmüyorum, ezik vuruk göçük yok, tak kullan h.o.Arkadaşlar, selam. Hepsiburada üzerinden 9800x3D aldım. Kargo kutusunda belirgin bir hasar yoktu fakat ürün kutusunun üzerinde hafif çizik var. Sizce işlemciye bir zarar gelmiş midir? Güvenlik bantlarını açmadım, geri göndereyim mi?
Tray hocamonda birsey yokki. Boxed mi aldin Tray mi ?
Kaça aldın hocam?Tray hocam
Sıkıntı yok hocam. Kullanın.20300 e 15 20 dk dayandi bu fiyatta hemen bitti
Trayde Garanti 1 sene Boxed 3 sene. Tray oldugundan eminmisin. etiketin mühürün resmini cekebilirmisin acmadan. Tray de normal Orginal kutu ile gelmez mühür olmaz genelde.Bu aralar sahte 9800X3D islemcileri de artti.Tray hocam
Trayde Garanti 1 sene Boxed 3 sene. Tray oldugundan eminmisin. etiketin mühürün resmini cekebilirmisin acmadan. Tray de normal Orginal kutu ile gelmez mühür olmaz genelde.Bu aralar sahte 9800X3D islemcileri de artti.