s20 fe snapdragon alınır mı

14 aydır kullanıyorum. Batarya son 3 aydır Bluetooth cihazlar kullandığım için 1 günü asla çıkarmıyor. Bunda Galaxy Watch 4 ve SmartTag'ın sürekli bağlı olması bataryayı sömürüyor. Akşamüstü 4 gibi şarjım bitiyor, şarj edip geceye kadar kullanıyorum. sonrasında gece yatarken tekrar takarak yatıyorum. Ortalama 4 saat ekran süresi alıyorum (parlaklık full + 120HZ aktif)

Ön kamera iş görüyor, 4K 60fps video bile çekebiliyor ama görüntü olarak 10-11K'lık bir cihaza yakışır düzeyde değil. Sanki A52 gibi bir cihazın ön kamerasını kullanıyorsunuz gibi.
Arka kamera İphone 11 kamerası ile denk, hem gece hem gündüz muhteşem fotoğraflar çekiyor. 3X optik, 30X normal Zoom var. Ay'ın kraterlerini çekebiliyorum😊

İşlemci çok ısınmıyor, zaten Exynos'lu model gavur gibi yandığından Snapdragon'lu versiyon çıktı. Ancak bunda da şöyle bir durum var; işlemci belli bir ısıya ulaştıktan sonra cihaz kullanıcıya sormadan hız düşürüyor. Pubg'de ilk maç ultrada yağ gibi kayarken, 2. maça girdiğimde cihaz hız düşürüyor ve oyun kasıyor. Oyun oynama hevesiyle alacak arkadaşlara pek tavsiye edemeyeceğim. Hız kestiği için cihaz da Exynos'lu modeller gibi aşırı ısınmamış oluyor. Normal kullanımda bu ısınma sınırına ulaşmadığı için hiçbir donma kasma söz konusu değil.
Post automatically merged:

Redmi note11 pro da alabilirsiniz
Ya A52-53 dengi cihazları şu S serisi cihazlara tercih et demeniz ne kadar saçma farkında değilsiniz anladığım kadarıyla 😃
 
Hocam şuanda dediğiniz cihazı kullanmaktayım. Bi 7 8 ay gibi bir süre oldu 120 hz ekran moduna geçiş yaptığımda gözle görülür bi şarj yeme görüyorum belki tek ben öyle fark etmişimdir bilmiyorum ama 60 hz ile 120 hz arasında performans ve şarj konusunda farkları göz ile görebiliyorum tek yan etkisi bu olarak düşünüyorum. Oyun konusuna gelecek olursak da telefon üzerinden oyunlarla pek alakam yoktur. Sadece coc oynuyorum onda da kötü bir performans almadım büyük ihtimalle de almam da ama tek sıkıntısı benim gördüğüm 120 hz e geçince şarj yemesi baya fark ediyor.
 
Geri
Top