Neler Yeni

S20 fe ye uygun şarj adaptörü

Onurology

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Onur Topcu
S20 fe satın aldım. Yanında 15 w şarj adaptörü type a serisi ve type a dan type c ye dönüştürücü çıktı.
1)Sizce 25 w şarj adaptörü almalı mıyım?
2) şarj doldurma hız arasında Ne kadar fark vardır?
3) Yüksek w telefona uzun vadede zarar verir mi?
4) Şarj adaptörü alırsam hangi markayı tercih etmeliyim Spigen ugreen serisi de iş görür mü ya da bunlar telefona zarar verir mi?
5) En uygun nereden bulabilirim?
S20 fe kullanıyorum ben de hiç gerek yok.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
S20FE, kutudan çıkan adaptörle 1 saat 40 dakikada fulleniyor bende. 25W'lık Samsung adaptör + baseus type c-type c şarj kablosuyla tam 1 saatte doluyor. Arada gayet değecek bir fark var yani.

Ömer_19

80+ Bronze
İkisindede 5000mah batarya olduğunu farz edersek ben note 10s i 1saat 10dk civarında şarj ediyorum 0dan 100e 25w nin ne kadar doldurabilceğini ordan anlarsın biraz

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
21 dk fark ediyormuş bence değmez diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aldınız mı siz
yok hocam bende infinix zero ultra var kutudan çıkıyor tr ye yeni gelen bir firma note 12 vip ve zero ultra modeli var bende şuanda onları kullanıyorum vip olan 17 dakika ultra olan ise 12 dakikada şarj oluyor

Ömer_19

80+ Bronze
yok hocam bende infinix zero ultra var kutudan çıkıyor tr ye yeni gelen bir firma note 12 vip ve zero ultra modeli var bende şuanda onları kullanıyorum vip olan 17 dakika ultra olan ise 12 dakikada şarj oluyor
Ne kadara aldınız hocam ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
S20FE, kutudan çıkan adaptörle 1 saat 40 dakikada fulleniyor bende. 25W'lık Samsung adaptör + baseus type c-type c şarj kablosuyla tam 1 saatte doluyor. Arada gayet değecek bir fark var yani.
gerçekten 40 dk kadar fark yaratıyorsa değer.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
1 saat 40 dakika filan sürmüyor. Şarjı tamamen bitirdiğimda 1 saat 10 dakika gösteriyor.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütçeniz varsa daha hızlı olanı tavsiye ederim. Yavaş doldurup kendinize işkence etmeye gerek yok.
3) Yüksek w telefona uzun vadede zarar verir mi?
Hızlı şarjın bataryayı normale göre daha çok aşındırdığı genellikle söyleniyor. Ancak bunun doğru olduğundan emin değilim. Batarya ömrünü etkileyen etmenler: sıcaklık, şarj süresi, şarj döngüsü... Yavaş şarj kullandığınızda şarj süresi artıyor. Ayrıca telefonu 2 saat boyunca ellememeniz imkansız. Şarj süresi çok olunca şarjdayken telefonla uğraşmanız gerekebiliyor. Bu da + sıcaklık ve + şarj süresi demek. Hızlı şarj kullandığınızda ise sıcaklık artıyor.

Telefonunuz hızlı şarjdayken fazla ısınmıyorsa kesinlikle hızlı şarjı tavsiye ederim. Yeni bataryalar eskilerine göre bu konuda çok daha sağlam.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
4) Şarj adaptörü alırsam hangi markayı tercih etmeliyim Spigen ugreen serisi de iş görür mü ya da bunlar telefona zarar verir mi?
1 adet Spigen ve 1 adet Baseus şarj aletim var. İkisi de Xiaomi 11T telefonumu vaat ettiği hızda (18 ve 20W sırası ile) şarj etmiyor. Anladığım kadarıyla her şarj aleti her telefonda aynı hızı veremiyor. Telefona uygun olması gerekiyor.

En iyisi orijinal şarjını almak diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,521
Üyeler
163,512
Son üye
PenelopeQ
Top Bottom