Neler Yeni

S21 FE hâlâ alınır mı?

Whitellz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Adem Çakmak
Bütçe
17000
16-17 civarında bi bütçem var s21 fe almayı düşünüyorum. Telefondan oyun oynayan birisi değilim telefondan ya çekim yaparım ya da capcut üzerinden edit yaparım benim için kamera ve şarj öncelik ve uzun süre kullanabileceğim bir telefon lazım bazım forumlarda s22 diyorlar fakat benim bütçemi aşıyor. s21 fe yerine bir öneride bulunabilirmisiniz? veya bu bütçede benim ihtiyaçlarım için en iyi telefon s21 fe mi?

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Ferhat Bilgi
16-17 civarında bi bütçem var s21 fe almayı düşünüyorum. Telefondan oyun oynayan birisi değilim telefondan ya çekim yaparım ya da capcut üzerinden edit yaparım benim için kamera ve şarj öncelik ve uzun süre kullanabileceğim bir telefon lazım bazım forumlarda s22 diyorlar fakat benim bütçemi aşıyor. s21 fe yerine bir öneride bulunabilirmisiniz? veya bu bütçede benim ihtiyaçlarım için en iyi telefon s21 fe mi?
Bu bütçede iyi telefon samsung tarafında

Vouxy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Burak Çetin
İkinci el 2 ay önce getmobilden almıştım arada kullanıyorum oyun vs oynamadım ama başarılı telefon.

LEVONS1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Serhat Parmak
17 bandına bu kamerayı sunan başka cihaz yok sanırım . oyun performansı hakkında yorum yapamayacağım , telefonu arkadaşım aldığında bi 10 dk kamera ile oyalanmıştım tatmin edici ve akıcıydı

Whitellz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Adem Çakmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkinci el 2 ay önce getmobilden almıştım arada kullanıyorum oyun vs oynamadım ama başarılı telefon.
kamerası hissiyatı hızı vs. nasıl acaba üzermi? şuan elimde olan telefon uygulamaları falan yavaş açıyor fotoğraf çektikten sonra fotoğraf tuşuna basıncada uzun süre giremiyor bu gibi sıkıntıları varmı?

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,754
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Yazılım güncellemesi desteği biticek yakında ama f/p telefondur hala benim nezlinde
2. El alınır

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Eren Çamok
kamerası hissiyatı hızı vs. nasıl acaba üzermi? şuan elimde olan telefon uygulamaları falan yavaş açıyor fotoğraf çektikten sonra fotoğraf tuşuna basıncada uzun süre giremiyor bu gibi sıkıntıları varmı?
1.5 yıldır aktif olarak kullanıyorum bence hâlâ alınır. Kamerası,performansı gayet yeterli. Bende Exynos işlemcili olanı var oyunlarda performansını da ben beğeniyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,197
Üyeler
168,258
Son üye
by_dj_omar
Top Bottom