eravinn
80+
- Reaksiyon skoru
- 67
satıcı güvenilir mi bilmediğimden garanti bir şey atayım dedimkabloya gerek yok hocam
zaten kutudan çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu attığım linktekini al hocam
satıcı güvenilir mi bilmediğimden garanti bir şey atayım dedimkabloya gerek yok hocam
zaten kutudan çıkıyor
bu attığım linktekini al hocam
Güzel cihaz güzel, poco f6 almamış olsam almayı düşünürdüm .mediamarktan s22+ aldım h.o mu g.o mu
poco f6 yla bu oyun anlamında kıyaslanamaz ve pil ama diğer tüm işlerde kamera günlük iş herşeyde s22 plus üstünGüzel cihaz güzel, poco f6 almamış olsam almayı düşünürdüm .
evet hocam attığınız orjinalsatıcı güvenilir mi bilmediğimden garanti bir şey atayım dedim
Kamerada f6 iyidir demiyorum ama abartıldığı kadar fark olmuyor, diğer yönlerde f6 papuç bırakmaz... ekran işlemci ufs4.0 bt5.4 lpddr5x 5000mh 90watt yazılımdads problem görmedim f6 üstündür derimpoco f6 yla bu oyun anlamında kıyaslanamaz ve pil ama diğer tüm işlerde kamera günlük iş herşeyde s22 plus üstün
evet hocam attığınız orjinal
bu piyasada onlarca çakma ürün arasından orjinal bulmanız cidden zor bir şey
8gen2'li s23 bile pubg'de fan takılı halde 100fps'te 46 derecelerde geziyor 120fps'te sen düşün , 8gen1 düşünemiyorum.S22 ultra kullanıyorum kanka s22 serisinde gen1 çok sorunlu verimisz çok ısınıyor s22 ultrada bile pil performansı oyun için iğrenç bilip bilmeden konuşma bence , 1 saat pubg mobile fortnite genshin oynasın kaç dereceye çıktığına kendi bakar
hocam telefon geldiği an mesaj atarsanız bu konuya çok iyi olurteşekkür ederim herkese
hocam telefon geldiği an mesaj atarsanız bu konuya çok iyi olur
snp gelip gelmediğini söylerseniz yani çok mutlu oluruz
direk sipariş geçerim eğer snp gelir ise ve indirim bitmez ise
45 dereceyi nasıl geçmiyor gen1li telefonum eli yakacak derece ısınıyor telefon oynatır ama şarjı su gibi akar aşırı drop yer bilmeden konuşma bence exynoslu sürüm daha stabildir ama daha güçsüz kalır tabiyaw tamam knk en iyi sensin
45 dereceyi geçmiyor cihaz
ben cihaza ısınmıyor demiyorum her cihaz gibi bu da ısınıyor
ama oyun oynanmaz vb demiyeceksin işte
bu uygun o zaman(çok fazla çakması var ve maalesef samsung kendisi internet üzeri satmıyor)![]()
Samsung EP-T4510X Type C Süper Hızlı Siyah Şarj Cihazı Fiyatı ve Özellikleri
Samsung EP T4510X Type C Süper Hızlı Siyah Şarj Cihazı özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com