Öneri S24fe mi S25fe mi alayım?

Reaksiyon skoru
37
Bütçe
33000
Bu sefer iş ciddiye bindi kararı verdik para da hazır sayılır. S24fe ile s25fe arasında az bi fiyat farkı var. Arasında 2-3k farkı vermek sorun değil ama bu farkı verip s25fe almalı mıyım sorum o. Bu telefonun bi sorunu var mıdır bi sıkıntısı var mıdır s25fe alma s24fe al der misiniz mesela?

Ben s24fe kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok fakat 33k bütçe ile s24 de alabilirsin boyut takıntın yoksa. Şahsen s24 bana daha kullanışlı geliyor boyutundan dolayı.

Bu sefer iş ciddiye bindi kararı verdik para da hazır sayılır. S24fe ile s25fe arasında az bi fiyat farkı var. Arasında 2-3k farkı vermek sorun değil ama bu farkı verip s25fe almalı mıyım sorum o. Bu telefonun bi sorunu var mıdır bi sıkıntısı var mıdır s25fe alma s24fe al der misiniz mesela?
2 3k verip s25fe alınabilir aslında. Ilk başta 6 7k fark vardı o zamanlar alınmazdı ama 2 3k çokta bir fark değil artık. S25fe güzel olur.

s24 fe kullanıyorum ben de, çok minimalist farklar var iki telefon arasında, batarya, ön kamera, kasa ağırlığı, telefonun incelmesi vb, aradaki fiyat farkı şuan ne kadar bilmiyorum fark az ise s25fe, çoksa s24 fe

33kya honor 400 pro 12/512 cok mutlu eder.

kendim sene başından beri s24 fe 256gb kullanıyorum ve memnunum. s25 fe ile aralarındaki fark sadece minimal derecede işlemci farkı, 45watt şarj hızı ve 200mah daha fazla batarya olması. kamera ve ekran kısmı birebir aynı. aradaki fiyat farkına değermi tartışılır

yeni her zaman ıyıdır. s25 fe dıyorum

Bence s24 daha mantıklı hocam. İlla fe modeli olsun derseniz de s25fe bence.

2 3k verip s25fe alınabilir aslında. Ilk başta 6 7k fark vardı o zamanlar alınmazdı ama 2 3k çokta bir fark değil artık. S25fe güzel olur.
Hocam bence direkt s24 alın o paraya. Ekranı büyük olsun istiyorsanız s25fe alınabilir. Zaten hemen hemen aynı telefon ikisi de.

Hocam bence direkt s24 alın o paraya. Ekranı büyük olsun istiyorsanız s25fe alınabilir. Zaten hemen hemen aynı telefon ikisi de.
Dediğiniz gibi asıl etken boyut ama ben 2 telefon arasında sorduğu için s25fe önerdim yoksa s24de düşünülebilir.

Dediğiniz gibi asıl etken boyut ama ben 2 telefon arasında sorduğu için s25fe önerdim yoksa s24de düşünülebilir.
Tasarım olarak da çok beğenemiyorum fe serisini. 2026ya gireceğiz hâlâ alt çerçevenin kalın olması çok saçma geliyor. Sırf onun için bile fe serisi alasım gelmiyor.

Çerçeve baya fark ediyor bu arada hocam ben de s24 fe alacaktım telefonu elime aldım ve soğudum resmen çerçeve plastik hissiyatı veriyor bildiğin. Bu sebeple ben gidip s24 plus modelini aldım kasa hissiyatı çok çok daha iyi

Geri