S25 Ultra vs S25 edge

mege.

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
80000
İki cihaz arasında kalmış bulunmaktayım sizce hangisi alınır. S25 edgenin özellikleri beni kesinlikle tatmin eder s25 ultranın ana kamerasına sahip olması,QHD panele sahip olması, ultra gibi kalas olmaması gibi özellikleri baya artı özellikler. Şuan galiba 48k bandında satılıyor s25 ultra ise 77k. 25 ultra alabilecek param var ama gerek var mı diye düşünüyorum. S25 ultrayı tercihlerimin arasına koyma sebebim tamamen s25 edgenin küçücük bi batarya ile gelmesi yani bataryası tam bir cihaz olsa kesinlikle gözüm kapalı alır geçerim. Şuanlık ekran süreleri iyi 5-6 saat gibi bi süre veriyor ama klasik samsung bu oneuı güncellemeleri geldikçe pil süresi daha da düşecek bir cihaz. Pili tolore edebilirmiyim bilmiyorum elimdeki iphone 16 kadar ekran süresi versin yeter diyorum muhtemelen de verir. Sizin fikriniz nedir aradaki 30k lık fark verilir mi kesinlikle o cihaz için değebilecek bir fark mı siz olsanız hangisini alırsınız?

Eğer yeter sadece pil sıkıntı diyosan küçük istiyorsan 30k az değil bence alınır denenir.

Eğer yeter sadece pil sıkıntı diyosan küçük istiyorsan 30k az değil bence alınır denenir.
küçüklükten ziyade büyük ekranları seviyorum ama kompakt da olmasını istiyorum o incelikle s25 edge gayet iyi ama işte pil tolore edilebilir bir şey mi orası muallak

küçüklükten ziyade büyük ekranları seviyorum ama kompakt da olmasını istiyorum o incelikle s25 edge gayet iyi ama işte pil tolore edilebilir bir şey mi orası muallak
s25 edge kompakt bi cihaz değil ultra al

Geri