TavafEdenAdam
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 150
33k bütçe mobil fotoğrafçılık hobim var onun için alacağım kamerası önemli birde uzun yıllar 3 sene falan idare etmesi önemli
s25fe iyi cihaz ama neredeyse s24fe ile aynı işlemciyi taşıyor. ve artık android için 8gb ramin yetersiz kalacağını düşünüyorum ama yok ben ağır işlerle uğraşmam diyorsan ve oyun oynamam diyorsan al33k bütçe mobil fotoğrafçılık hobim var onun için alacağım kamerası önemli birde uzun yıllar 3 sene falan idare etmesi önemli
S25fe'de Ai daha gelişmiş ama bunun dışında arka kamera vs çoğu şey aynı. Aradaki fiyat farkını vermek isteyip istememek sana kalmış, s24fe de olabilir bence.33k bütçe mobil fotoğrafçılık hobim var onun için alacağım kamerası önemli birde uzun yıllar 3 sene falan idare etmesi önemli
Senin için kamera önemliymis, kameraları hakkında bilgim yok maalesef ama ip13'ün ekranı çok daha güzel bataryası zayıf sadece.33k bütçe mobil fotoğrafçılık hobim var onun için alacağım kamerası önemli birde uzun yıllar 3 sene falan idare etmesi önemli
iPhone 13 de 4 GB RAM olması lazıms25fe iyi cihaz ama neredeyse s24fe ile aynı işlemciyi taşıyor. ve artık android için 8gb ramin yetersiz kalacağını düşünüyorum ama yok ben ağır işlerle uğraşmam diyorsan ve oyun oynamam diyorsan al
İphone yüksek rame gerek duymuyor zaten. iPhone un 4 gb rami androidle bir değil bence.iPhone 13 de 4 GB RAM olması lazım![]()
ben iphone 13 ü 39k ya aldım zamanında çok düptü şimdi. 31 lere kadar geriliyor. Kardeşime s25 alcaktım ama istemedi bende gittim 15 pro aldım yd olarak. Yd olarak çok faktör var 14 pro 15 pro 14 pro max falan alabilirsin. YTD33k bütçe mobil fotoğrafçılık hobim var onun için alacağım kamerası önemli birde uzun yıllar 3 sene falan idare etmesi önemli
13 alınmaz 7-8 ay önce almış birisi olarak söylüyorum ama alıp bütçe çıkınca değer kaybetmediği için değiş tokuşla 15 e güncelleyebilirsin.Şuan ben 18-19k vererek üstüne 15 alabiliyorum ve öyle yapmayı planlıyorum yani 13 alırsan uzun ömürlü düşünme ve 1 sene sonra falan yenilmeye bak.S25fe gayet alınabilir am s24fe ile çok farkı yok bence.33k bütçe mobil fotoğrafçılık hobim var onun için alacağım kamerası önemli birde uzun yıllar 3 sene falan idare etmesi önemli