S25FE VS İphone 13 hangisi

TavafEdenAdam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
150
33k bütçe mobil fotoğrafçılık hobim var onun için alacağım kamerası önemli birde uzun yıllar 3 sene falan idare etmesi önemli

33k bütçe mobil fotoğrafçılık hobim var onun için alacağım kamerası önemli birde uzun yıllar 3 sene falan idare etmesi önemli
s25fe iyi cihaz ama neredeyse s24fe ile aynı işlemciyi taşıyor. ve artık android için 8gb ramin yetersiz kalacağını düşünüyorum ama yok ben ağır işlerle uğraşmam diyorsan ve oyun oynamam diyorsan al

S25fe'de Ai daha gelişmiş ama bunun dışında arka kamera vs çoğu şey aynı. Aradaki fiyat farkını vermek isteyip istememek sana kalmış, s24fe de olabilir bence.

Senin için kamera önemliymis, kameraları hakkında bilgim yok maalesef ama ip13'ün ekranı çok daha güzel bataryası zayıf sadece.

s25fe iyi cihaz ama neredeyse s24fe ile aynı işlemciyi taşıyor. ve artık android için 8gb ramin yetersiz kalacağını düşünüyorum ama yok ben ağır işlerle uğraşmam diyorsan ve oyun oynamam diyorsan al
iPhone 13 de 4 GB RAM olması lazım 🧐

ben iphone 13 ü 39k ya aldım zamanında çok düptü şimdi. 31 lere kadar geriliyor. Kardeşime s25 alcaktım ama istemedi bende gittim 15 pro aldım yd olarak. Yd olarak çok faktör var 14 pro 15 pro 14 pro max falan alabilirsin. YTD

Ha 13 ten memnun musun dersen ios 26 ya güncelledikten sonra cihazdan soğudum. Temadan da soğudum. Saydamlığı azalt diyerek kullanıyorum. Şarja marja etkisi yok. iPhone iPhone hala eriyor şarjı ama telefondan genel mana da mutluyum, instagram, video, fotoğraf konularında oldukça başarılı hâlâ. Ben senin yerinde olsam yd alırdım yd olmasa da içinde iphone kullanma isteği varsa iphone alırdım. Çevremde 50 kişi gördüysem 30 u iphone kullanıyor gerisi xaomi. Samsung güzel telefonlar yapıyor vs ama s serisi kullanana rastlamadım ben daha. Herkes paso a54 a55 yok a34 vs kullanıyor. Kötü telefon değil ama paraları iphone a göre ucuz pşması lazım. Aynı para olmaması lazım bence. Aynı şekil xaomininde.

Şimdi diceksiniz e s25 le yok 50 bin mah lık xaomiyle iphone 13 bir mi? Bir değil ama biri 30 ken diğerinin 20 olması lazım benim şahsi fikrim.

Ben iphone 13 bakarken 36-39 bandındaydı.
S23 27-28 bandındaydı, bi düşünüyodun Samsungu. Ama Şimdi denk olunca ulan iphone alayım diyosun. Bu fiyatkardayken iphone 13 altın bence. Zaman varsa bekle 18 çıktığında ben 28-30 bandına gerileyeceğini düşünüyorum. Stok falanda bitmez hâlâ deli gibi satarı var telefonun.

Son düzenleme:
13 alınmaz 7-8 ay önce almış birisi olarak söylüyorum ama alıp bütçe çıkınca değer kaybetmediği için değiş tokuşla 15 e güncelleyebilirsin.Şuan ben 18-19k vererek üstüne 15 alabiliyorum ve öyle yapmayı planlıyorum yani 13 alırsan uzun ömürlü düşünme ve 1 sene sonra falan yenilmeye bak.S25fe gayet alınabilir am s24fe ile çok farkı yok bence.

Geri