S25FE VS İphone 13 hangisi

abartısız knk 8 plus kullanıyorum şuan ki çıkan bazı 8gb ramli cihazları alacağını düşünüyorum şahsen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

s25fe alınmaz 24fe ile terk farkı ai.
o ramdan kaynaklı değil işlemciden kaynaklı kanka

o ramdan kaynaklı değil işlemciden kaynaklı kanka
ramin de performansa çok etkisi olduğunu düşünüyorum he ios da illa işlemciyse A11 Bionic hala androidlere kafa tutuyor. ve ben burada androidi kütülemiyorum hayalim olan redmagic var

Senin için kamera önemliymis, kameraları hakkında bilgim yok maalesef ama ip13'ün ekranı çok daha güzel bataryası zayıf sadece.
Hocam ben 8-9 saatleri görebiliyorum. İnstagram aktif, oyun yok, normal kullanımda

iphone 13, keşke 3-5 fazla verip iphone 13 alsaydım s24 fe yerine, s25 fe den bile iyi ve muhtemelen daha uzun süre götürecek

abartısız knk 8 plus kullanıyorum şuan ki çıkan bazı 8gb ramli cihazları alacağını düşünüyorum şahsen.

s25fe alınmaz 24fe ile terk farkı ai.
Aslında RAM kullanımları fazla da çok güzel swap yapıyor RAM dolsa da kullanıcı hissetmiyor hızını koruyor. Yoksa benim iPhone 16 da 8GB RAM var daha kullanımın 6GB altına düştüğünü görmedim.

MacBook da aynı şekilde benim cihazda 16GB RAM var neredeyse her zaman 13-18GB arası RAM kullanımı oluyor hiç sorun çıkmadı gerekirse 32/48GB gibi rakamlara kadar Swap yapıyor ve çok az hissediliyor. O yüzden normalde aşırı yetersiz olsa da bir kesim 8GB RAM olan MacBook cihazları hala sorunsuz her ağır işte kullanabiliyor, tabi yine de yetersiz bence.

Aslında RAM kullanımları fazla da çok güzel swap yapıyor RAM dolsa da kullanıcı hissetmiyor hızını koruyor. Yoksa benim iPhone 16 da 8GB RAM var daha kullanımın 6GB altına düştüğünü görmedim.

MacBook da aynı şekilde benim cihazda 16GB RAM var neredeyse her zaman 13-18GB arası RAM kullanımı oluyor hiç sorun çıkmadı gerekirse 32/48GB gibi rakamlara kadar Swap yapıyor ve çok az hissediliyor. O yüzden normalde aşırı yetersiz olsa da bir kesim 8GB RAM olan MacBook cihazları hala sorunsuz her ağır işte kullanabiliyor, tabi yine de yetersiz bence.
ram plusu kapatınca daha güzel swap yapıyor hele

İphone da ram baya sıkıntı olabilir ya çünkü ablamin ip11 i var kasıyor normal kullanımda. Tahminim ram kaynaklı olması yoksa işlemcisi günlük kullanımda kasacak kadar eski değil diye düşünüyorum.
İphonenun 2 gereksiz özelliği: 1- hep 60hz yapıyordu son serilere kadar. 2- düşük ram koyması

Bence iphoneun şu kadar rami androidde şu kadar rame denk demek saçma geliyor. Olsa olsa iphoneda 4 gb ram androidde 6gb falan denktir.

33k bütçe mobil fotoğrafçılık hobim var onun için alacağım kamerası önemli birde uzun yıllar 3 sene falan idare etmesi önemli
Knk bi nasil bir soru iphone tabi . Iphone 6 bile olsa daha iyi diyip alman lazim.

iphone de ram nerden baksan gereksiz denilecek kadar önemli bişey değil çünkü 3gb ramı androidin 8gb tına bedel
Bu ileri matematigi nerde öĝrendin

İphone da ram baya sıkıntı olabilir ya çünkü ablamin ip11 i var kasıyor normal kullanımda. Tahminim ram kaynaklı olması yoksa işlemcisi günlük kullanımda kasacak kadar eski değil diye düşünüyorum.
İphonenun 2 gereksiz özelliği: 1- hep 60hz yapıyordu son serilere kadar. 2- düşük ram koyması

Bence iphoneun şu kadar rami androidde şu kadar rame denk demek saçma geliyor. Olsa olsa iphoneda 4 gb ram androidde 6gb falan denktir.
Knk yalan soyleme iphone kasmaz

Knk bi nasil bir soru iphone tabi . Iphone 6 bile olsa daha iyi diyip alman lazim.

Bu ileri matematigi nerde öĝrendin

Knk yalan soyleme iphone kasmaz
ne diyon knk anlamadım

Geri