Hocam 2k veremem 1 civarı uygundur.2070sliye s2h düşündüm anakartı uygundan hallederim diye de galiba kötü olur gibi :/Giriş seviyesi için uygun bir anakart. Alınabilir. Anakart için bütçeniz nedir?
Uyumsuz değil ancak 2070S'li sistemde S2H kullanmak insana biraz garip gelir doğruHocam 2k veremem 1 civarı uygundur.2070sliye s2h düşündüm anakartı uygundan hallederim diye de galiba kötü olur gibi :/
Tuf pro nasıl olur hocam?Uyumsuz değil ancak 2070S'li sistemde S2H kullanmak insana biraz garip gelir doğru![]()
. 1000 lira seviyesinde MSI B450 Tomahawk MAX en iyi tercihlerden birisi olacaktır. 1.000 lira altında, 800-900 civarlarında ise MSI B450-A PRO MAX çok iyi bir tercihtir.
TUF PRO yerine B450 Tomahawk MAX daha iyi olacaktır. Tomahawk MAX'ın VRM soğutmaları daha iyi. Tomahawk serisi, en iyi B450 serisi diyebilirim.Tuf pro nasıl olur hocam?
o fiyat bandına yakışan en iyi anakart benceDostlar 2070s li bir sisteme s2h yakışmaz gibi geliyor.B550ler cıkmış ama fiyatlarını değermi falan bilmiyorum.s2h yetermi onu da bilmiyorum 3600la kullanıcam.