usper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
uyku düzenin kötü ise düzeltir iyi ise bozarhiç sabahladığınız oldu mu,olduysa nasıl bir duygu ?
uyku düzenin kötü ise düzeltir iyi ise bozarhiç sabahladığınız oldu mu,olduysa nasıl bir duygu ?
ben geçen sene full sabahlıyordum bu sene online eğitim mecburi olduğu için bazı günler erken 1-2 gibi yatmak zorunda oluyorum.hiçbir güzel yanı yok
bağımlılık
uyku düzenin bozuluyor
uyandığında günün çoğunu geçirmiş oluyorsun
ilk sabahlamalar güzel olur ama sonrası sana pişmanlık veriyor öğlen vakti kalktığında
düzeni de tekrar yerine sokmak da zor zaten
ya erken yatıp 1-2 saat yatakta uyuyamadığın için dönüp sonra uyuyacaksın bir kaç gün boyunca
ya da geç yatıp sabahın erken saatine alarm kurup yorgun kalkacaksın ve erken uykun gelecek
Bunun gibi bir şeyhiçbir güzel yanı yok
bağımlılık
uyku düzenin bozuluyor
uyandığında günün çoğunu geçirmiş oluyorsun
ilk sabahlamalar güzel olur ama sonrası sana pişmanlık veriyor öğlen vakti kalktığında
düzeni de tekrar yerine sokmak da zor zaten
ya erken yatıp 1-2 saat yatakta uyuyamadığın için dönüp sonra uyuyacaksın bir kaç gün boyunca
ya da geç yatıp sabahın erken saatine alarm kurup yorgun kalkacaksın ve erken uykun gelecek
Sabahları uyuyorum, geceleri oturuyorum. Eğer 24 saat uykusuz kalmayı diyorsan çok kötü bir durum eğer kafein ile kendini boostlamazsan çok yorgun ve bıkkın hissediyorsun. Bir proje yetiştireceğim diyerek 3 gün uyumamışlığım var aşırı derece can sıkıcı bir dönemdi.hiç sabahladığınız oldu mu,olduysa nasıl bir duygu ?
bir kaç aydır uyku düzenim bozuk sabah 8 de uyuyup öğlen 3-4 gibi kalkıyorum gece oyun oynamak en zevkli yanı ha bide güneşin doğuşunda dışarı çıkıp dışardaki temiz havayı solumak. ailenle yaşıyorsan biraz sıkıntı olabilirhiç sabahladığınız oldu mu,olduysa nasıl bir duygu ?
Pek de bir duygusu yokhiç sabahladığınız oldu mu,olduysa nasıl bir duygu ?
çanakkaleye yarışmaya giderken akşam 10 gibi otobüse bindik. arabada oturur pozisyonda hatta bırak arabayı direkt otururu pozisyond ahiç uyuyamadığım için tüm yol ayık geçti. sonra geliboluya geçerken vapurda gün doğumunu izlemiştik. ordan hemen antreman atışına gitmiştik 0 uyku (2 olimpiyat sporcusuyla tanıştım he deydi yani)hiç sabahladığınız oldu mu,olduysa nasıl bir duygu ?