SABER kullanıyorum, tavsiye ederim.Herkese merhaba Gamepower Sber RGB red swich almayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz? Eğer tavsiye etmiyorsanızda 500 TL bütçem var red swich klavye önerilerinizi bekliyorum .
Ve lütfen o para o klavyeye verilmez vs yazmayın bende biliyorum 900 tl lik klavye almayı ama 500 tl maksimum bütçem.Herkese merhaba Gamepower Sber RGB red swich almayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz? Eğer tavsiye etmiyorsanızda 500 TL bütçem var red swich klavye önerilerinizi bekliyorum .
baktım ama hem rgb deil hemde blue ve black swich seçenekleri varmış. Birde internette hiç inceleme görmedim.SABER kullanıyorum, tavsiye ederim.
İndirimde 610R var. Ona da bakabilirsin. 240 TL
teşekkürlerBence alınabilir. Bütçenize uygun Rampge Kb r96 da var bakabilirsiniz.
sizce saber rgb red swich mi 610r black swich mi?SABER kullanıyorum, tavsiye ederim.
İndirimde 610R var. Ona da bakabilirsin. 240 TL
Bazen SABER RGB'de indirime giriyor.baktım ama hem RGB deil hemde blue ve black swich seçenekleri varmış. Birde internette hiç inceleme görmedim.
SABER kullandığım için, önerim SABER olacaktır.sizce saber RGB red swich mi 610r black swich mi?
Ben Nisan indiriminde 274'e almıştım.peki şuan 330 TL ye almalımıyım yoksa indirimmi kovalamalıyım?
teşekkür ederim.Ben Nisan indiriminde 274'e almıştım.
En son 3 Temmuz indiriminde 289 TL olarak satışa çıkmıştı. (Mavi)
Alıntıyı görüntüle
Para senin paran, alacağın ürün belli.
İstersen indirim bekle, istersen satın al.